Terug naar het overzicht

Naam: Robert
Leeftijd: 45 Bijna 46
Mijn wens

De wens des levens, het ontmoeten van een engel die mij weer laat stralen en mij weer als man, vader en opa zullen laten functioneren. Dieren zijn erin eveneens welkom. Deze man een engel in zijn geduld en liefde, wil jouw engel ontmoeten en onze liefde en energie laten uitstralen op de aarde. De nog echte liefde in waar ik en jij in geloven. Die liefde van kinderen ons laat glunderen, trots zijn en waar huiselijke warmte zijn deuren opent die voor ons allen het beste zijn. De natuur zorgt voor ons en als wij die zaken bijeen brengen brengen wij de natuur tot ons en de natuur straalt. Lieve engel waar ben je toch, waarom zijn mijn ogen gesloten of willen niet kijken. Ik kijk en overzie veel,te veel. De mens verdort, verlept,vergrijsd, zoekt zijn weg steeds meer in allerlei elektronica. Ik doe soms ook mee, ik geef toe. Doch mijn verlangen het in de natuur tussen bomen en dieren te vertoeven en kinderen dit fenomeen te leren kennen is wat mij meester maakt in het zien. Het knutselen van bladeren dennenappels, het maken van decoratie en al die bezigheden die we hadden voor we al die spullen hadden, is wat mij bijzonder aantrekt en het liefste wil. Omgang met dieren en kinderen. Het maakt kinderen blij en eveneens wij als ouders. Want wanneer het kind blij is is het kind in ons als grote mens eveneens blij. Natuur, loop je wel eens in de bossen, geniet van de stilte, de geur en kleur, het ruisen van het water van de zee, beek of waterval...? Ze hebben een magisch iets over zich. Iets magisch wat mij tot leven wekt. De mens en zijn kinderen, een pracht iets. Een wonder hoe zich zoiets ontwikkeld en groeit en zijn eigen weg gaat. Heerlijk hoe kinderen je nemen zonder vooroordeel zo puur natuurlijk. Ik ben diegene die daarvoor kiest, doch engel ben je daar jij die ik mis.
Hoe vaak dwalen mijn gedachten af, voelen in het zieltje van zijn aard, bedenkt wie en wat hij is. Kom ik meer en meer weer in gevoel met oude gevoelens. Eenmaal nog door beleven en het goede eruit pikken en dan doorgaan.
Er dient zich een nieuwe start aan. Je hebt alles al opgegeven van het oude om het nieuwe ruimte te geven, zich te ontwikkelen en openbaren. Ik zoek je juist daarin engel voor het richting geven van mijn ontwikkeling en er voor elkaar te zijn. Waar ben je vraag ik me af. Raadpleeg de sterren, tarot etc en alles wijst erop dat er iets moois staat te gebeuren. Alleen moet er wel wat voor doen. Dus bij deze zend ik mijn wens nu over de maan naar de sterren en via de melkweg naar alle goden, engelen, elfen, gidsen naar de zon om via de zonnestraal je te zien schitteren om je te ontmoeten, mijn engel.
Naam: Gerda Maria
Datum: 26 oktober, 17u24
Reactie: Liev Robert

Om buiten onszelf datgene te vinden wat we graag zouden vinden, dienen we diep in ons zelf te gaan kijken en ons af te vragen waarom we toch steeds blijven zoeken naar datgene wat al die tijd reeds in ons zat/zit?

Een Glimlach vermag wat treurnis belemmert.
Namelijk het her-ontdekken van alle rijkdom in jezelf.

Zoek niet langer lieve Robert doch laat je vinden door je via de Glimlach als een wandelende magneet te ontpoppen.

Wie treurt laat de engel omwegen maken want de enrgie van treurnis wordt enkel door hen getrotseerd die in Alles de manifestatie van onvoorwaardelijke Liefde (h)erkennen.

Oh ja, ik weet het wel, dat is net iets makkelijker gezegd dan gedaan.
Maar geloof me, het loont de moeite om eerst vreugde te scheppen in je eigen aanwezigheid, los van alle anderen.
Pas dan zet je alle kanalen open, pas dan trek je net datgene aan waarvan je dacht dat je het nooit meer zou aantrekken.

Het Leven is een Electro-Magnetisch energie-spel weet je nog?

Wees echter blij, want ooit zal blijken dat hetgeen wij nu ervaren 'slechts' een levensechte droom was/is.

Wij bevinden ons non-stop in Het Paradijs waarin wij op onze wenken bediend worden. Het Paradijs is echter de Electro-Mangetische micro-wereld, de Wondere Wereld van de Glimlach die zich enkel openbaart aan hen die, in eedner welke situatie, in staat zijn om de Glimlach als Universeel teken van Dankbaarheid te hanteren.

Nogmaals, ik WEET dat het niet altijd even evident is om te Glimlachen doch als je de moeite doet dan ga je vanzelf aan leuke dingen denken en/of leuke dingen doen.

'Het Leven' is een spel lieve Robert en in deze fase van het spel dienen we te achterhalen via welke 'tool' en/of code'woord' we kunnen verder reizen naar het volgende level van het spel.

Ik geef het jou en zovele anderen op een presenteerblaadje: de 'tool' is de Glimlach en het code-woord is Vertrouwen. En Vertrouwen houdt zowel Liefhebben, Aaanvaarden als Begrip in zich. Het is niet omdat we nu 'weten' hoe het werkt dat we ook reeds in staat zijn om het toe te passen. Daarvoor dienen we 'oude' gewoontes en/of gedachte-patronen te doorbreken.

Het KAN Robert.
Het WERKT Robert.
Het is enkel een kwestie van OEFENEN, oefenen en nog eens oefenen.

De keuze is aan jou lieve man, de keuze is geheel aan jou.

Mijn keuze is gemaakt en na héél veel twijfel bij aanvang van deze her-ontdekking ben ik toch heel blij dat ik ben blijven geloven in de Universele Impact van de Glimlach en de Win-Win-Gedachte.
Ook ik trap nog regelmatig in één of andere valkuil maar het komt telkens weer goed als ik me focus op de Glimlach en de Win-Win-Gedachte.

Ik wens jou héél veel geluk en ontelbare Glimlachjes toe.
Ik weet dat ook jij er op een dag zal in slagen om tevreden te zijn met hetgeen je in wezen altijd al had ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Naam: Marti
Datum: 26 oktober, 14u21
Reactie: Robert,
Ben jij een man????
Ik kan het bijna niet geloven, zoveel teders en zacht te mogen lezen van een man is een verrijking.
Een mooie verwoording van wat ik niet schreef.
Mijn ogen en hart danken jou hiervoor.
Naam: Robert
Datum: 26 oktober, 12u21
Reactie: Uit controle is gebleken dat mijn email adres indien je hier op wilt reageren niet de juiste is.
rjvdh@live.nl is het goede adres.
De andere email adres zal zich binnenkort verwijderen.
Naam: Robert
Datum: 26 oktober, 17u52
Reactie: @ Marti,
ja ik ben een man.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: