Terug naar het overzicht

Naam: Rosita
Plaats: Zuid holland
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn lief...

Is voor de zoveelste keer vroeg naar bed gegaan,
na weer een afwijzing voor een nieuwe baan,
echt wat ik wens
is dat maar één mens,
hem nodig heeft
en hij het gevoel weer krijgt dat hij leeft,
hij is nog maar 57 jaar jong
waarvan 7 jaar geleden ons samenzijn begon,
een boek kan ik schrijven over zijn constante gevecht
tegen zoveel hem aangedane onrecht,
u wlt het niet weten
Ik zal het in ieder geval nooit vergeten,
ik weet het dit lijkt een klaagzang
maar het is voor zijn belang,
dit even kenbaar te maken
mocht er iemand hier geraken,
ik vraag één mens maar
maak hem onmisbaar......

Liefs
Rosita
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 december, 13u37
Reactie: Lieve Rosita,

Wij worden op eender welk moment met waarnemingen en ervaringen beloond in verhouding tot onze ware intenties, gedachten of gevoelens omtrent hetgeen wij waarnemen of ervaren.

Onze ware intenties, gedachten of gevoelens activeren hormonen en andere transformerende factoren die reflecteren in hetgeen wij de realiteit of werkelijkheid noemen.

Wij zijn ons echter heel vaak niet bewust van de ware aard van onze intenties, gedachten of gevoelens en daardoor lijkt het er op dat dit niet klopt.
Jammer en tegelijk ook Joepie dat deze theorie klopt als een bus want zo heeft élk van ons een evenredige verantwoordelijkheid in het grote geheel.
Democratische of rechtvaardiger kan niet, toch?

Dus indien wij bijvoorbeeld geen hoge dunk hebben van onszelf dan activeren wij bij anderen onbewust signalen om dat beeld van onszelf te bevestigen.
Dit doen we via het vernuftig communicerende karakter van onze hormonen = de spreekwoordelijke chemie tussen mensen. Mensen bevatten dat chemie-concept makkelijker als het om verliefde mensen gaat die elkaars talenten versterken. Doch ze staan er zelden bij stil dat deze chemie en/of het feilloze interactieproces tussen mensen constant van kracht is en ook in ongewenste richting werkt.
Dus als jouw partner, of eender wie, niet het gewenste resultaat behaalt bij sollicitatie dan heeft dat te maken met het niet matchen van initiële voorwaarden tussen beide partijen.
Indien er voor de job een zelfverzekerd iemand wordt gezocht en die sollicitant doet zich zelfverzekerd voor zonder het binnenin ook echt te ervaren dan worden die tegenstrijdige signalen intuïtief opgevangen bij de tegenpartij waardoor er geen bevredigende klik wordt gemaakt bij degene die de keuze dient te maken.

Nu hoeft dat geenszins een negatief gegeven te zijn.
Integendeel.
De Natuur weet Altijd het best wat het best bij ons past. Wij krijgen, via het fenomeen dat wij onze intuïtie noemen, constant signalen te verwerken, signalen die ons aangeven of iets wel voor de volle 100% bij ons past of niet. Indien wij deze signalen gedurende vele jaren vaak hebben genegeerd dan begint het er op een gegeven moment te lijken dat alles ons, ondanks onze goede bedoelingen, tegenzit en we gaan geloven dat er ons onrecht wordt aangedaan.

Niets is minder waar.
Hoe meer Alles tegenzit des te Blijer we eigenlijk zouden moeten zijn.
Want dat wil zeggen dat de Natuur ons met al haar kracht wil duidelijk maken dat het tijd is om Halt te houden.
Halt te houden om over onszelf en onze keuzes van weleer na te denken.
En JA, veel slapen hoort bij dat proces.
Rusttijd = Trust Tijd.
Slapen of ogenschijnlijk niets doen is de levensnoodzakelijke tijd die we ons systeem gunnen om weer afgestemd te geraken op hetgeen ons wél voor de volle 100% bekoren kan. Op hetgeen wél voor de volle 100% bij ons en/of ons persoonlijk systeem past.

Zolang we echter blijven geloven dat er ons onrecht is aangedaan of zolang we denken dat we niet goed bezig zijn omdat anderen ons dat hebben aangepraat, zolang hou je de noodzakelijke kracht en informatie tegen die nodig is om een welgekomen verandering op gang te brengen.

Dus laat die uniek transformerende partner van jou maar op zijn manier zijn zin om te leven weer herontdekken.

Zijn signalen zijn tevens een boodschap voor Jou en ook voor mij en alle anderen die bij dit deel van jouw verhaal betrokken zijn.

Immers...
van zodra wij het volle Vertrouwen in het Automatisch Ordescheppend Vermogen van de Natuur verliezen activeren wij een innerlijke en uiterlijke leefwereld die wij als belastend tot onrechtvaardig zullen ervaren.

Dus...
Van zodra wij weer voor de volle 100% op het Automatisch Tegemoetkomend Karakter van onze oerbron kunnen/durven Vertrouwen dan beseffe we weer dat:
* we eerst zelf Liefde dienen te geven om ook Liefde te kunnen krijgen.
* we eerst zelf in onszelf en onze unieke talenten dienen te geloven om ook de volle waardering ervoor te kunnen activeren bij anderen
* we de volle verantwoordelijkheid voor onze eigen inbreng in het non-stop reflecterend/transformerend geheel dienen te nemen

De keuze is nu aan Jou om mee te gaan in de vermoeidheid opwekkende vibes van jouw partner dan wel te kiezen voor het mentaal activeren van Vrolijk stemmende intenties die zichzelf automatisch transformeren tot activators van nóg meer gewenste fenomenen zoals extra doekracht, bruikbare inzichten verwerven waardoor je niet langer denkt en spreekt in termen van 'problemen' maar in termen van uitdagingen waar je ook spelenderwijs mee an de slag kan in plaats van ze als een last te aanschouwen of ervaren.

Weet je hoe ik mijzelf in de fel begeerde Flow van duurzaam Geluk, Succes & Vrijheid breng en hou?!
Door élke dag als een Geschenk in transparante verpakking te aanschouwen.
Een Geschenk met een overvloed aan Gratis-combi-elementen voor Iedereen.
En ik kies er steevast de elementen uit waarvan ik weet dat ze zowel mezelf als anderen overvloed aan mentale, fysieke, emotionele, financiële, materiële en andere welgekomen combi-verrassingen brengt.
Dan heb ik het over zowel over de Gratis Kado-elementen Liefde, Dankbaarheid, Begrip, Waardering, Bewondering, Verwondering, Verdraagzaamheid, Respect, Geduld, Vertrouwen, Glimlach enz.
Dan heb ik het eveneens over Geld, Goud en materiële elementen ter constructie van onze initiële behoeften.
Als je al deze middelen met de Glimlach aanschouwt en ze met intenties van zuiver Liefde met elkaar verbindt dan komen daar Altijd en onvermijdelijk welgekomen oplossingen en toestanden uit voort.

Omgekeerd is dus ook het geval.
Indien je onbewust gaat shoppen en lijmen met destructief geaarde fenomenen dan bouw je voor jezelf een als werkelijk ervaren leefwereld op die jou zelden zal bevallen omdat de Good-Luck fenomenen slechts sporadisch worden toegelaten.

Hopelijk heb ik ergens in jouw bevattingsvermogen een lichtje doen branden waardoor ook Jij er voortaan in slaagt om zowel voor jezelf als jouw omgeving aan Constructief geaarde Dreambuilding te doen.

Het is Jou, Jouw partner én alle andere deelnemers aan het Multi-D experiment “Het Leven” gegund.

Je hoeft dit alles niet van me aan te nemen.
Doch ik weet vanuit eigen ervaringen dat élk van ons hier vroeg of laat mee aan de slag gaat en dat élk van ons op eigen wijze dermate beloond wordt waardoor het enthousiast delen van deze know how automatisch gebeurt.

Deze aanpak heeft mijn leven op de meest uiteenlopende vlakken een onbeschrijflijk gunstige wending gegeven en dat is wat ik ook Jou/Jullie heel oprecht wens voor Nu en Straks en alle andere dagen tot in de Eeuwen der Eeuwen Samen ;-)

Bedankt voor het delen van jouw verhaal.
Bedankt om er te zijn zoals je bent!

Mij heb je alvast geïnspireerd om the Present als een Wonderbaarlijk Presentje te blijven koesteren ;-) ;-)


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: ilse
Datum: 21 december, 22u27
Reactie: Lieve Rosita, het siert jou dat jij het zó graag anders zou willen zien gaan voor jouw man. Vele mensen zouden onmisbaar op een werkplek willen zijn, helaas is zo'n werkplek een droom voor velen. Gewaardeerd worden door baas en collega's, misschien is er een reden om het anders te kunnen gaan doen. Waardering van een medemens die er helemaal alleen voorstaat en een hoognodige helpende hand nodig heeft. Lieve Rosita is het niet, het aller allerbelangrijkste dat jouw man voor jou onmisbaar is. Geniet van deze rijkdom, jullie hebben elkaar en daar kan een waardering van een baas en of collega niet tegenop. Waarom teneergeslagen zijn terwijl er nog mogelijkheden genoeg zijn in en om de omgeving, alleen dit wordt 'betaald' met een oprechte mooie glimlach en daar kan geen geld tegenop. Gods Zegen... voor het nieuwe jaar en geniet beide van de harmonieuze dagen daar naar toe... Een Harte Groet, ilse

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: