Terug naar het overzicht

Naam: Yemaya
Leeftijd: 24
Mijn wens

Mijn wens vind ik lastig onder woorden te brengen, maar wil het toch graag proberen.

Het liefst zou ik willen dat wij mensen op een open, eerlijke en vooral liefdevolle manier met elkaar en met de natuur zouden omgaan. Ik zou willen dat het contact, de verbinding tussen mensen onderling en de natuur de belangrijkste factor wordt in het leven, in plaats van geld en macht wat nu (in mijn ogen) het geval is. Op die manier kunnen we elkaar helpen groeien, voor elkaar zorgen indien dit nodig is, zijn er geen oorlogen meer nodig etc.
Voor mijzelf zou dit betekenen dat ik niet meer bang hoef te zijn voor andere mensen, wat zij wel niet van me zullen denken en vinden. Ze zullen immers niet oordelen. Daaruit volgt dat ik de veiligheid en controle die mn overtuiging dat ik 'het niet goed doe en niet kan enz' me oplevert niet meer nodig heb, waardoor ten slotte die overtuiging zou verwdijnen. (Ik besef me overigens heel goed dat niet de mensen zouden moeten veranderen waardoor ik die overtuiging niet meer nodig heb, maar dat ik zelf een manier mag zien te vinden om deze niet meer nodig te hebben.)
Het betekent ook niet dat ik pijn, verdriet of 'lijden' zogezegd wil vermijden. Ik denk dat dat ook z'n functie heeft, dat het nodig is. Denk alleen dat wanneer wij mensen op een andere manier met elkaar zouden omgaan en communiceren, het de wereld (voor mij) een stuk prettiger zou maken om in te leven.
Naam: Gerda Maria
Datum: 5 november, 12u47
Reactie: Lieve Yemaya

Jonge, wijze dame ;-)

Je geeft het zelf reeds aan dat je de wereld als aangenamer zou ervaren als je anders met elkaar zou kunnen omgaan en communiceren.

Wel dat communiceren begint in de eerste plaats bij het communiceren met onszelf hé.
De manier waarop wij over onszelf denken is mede-bepalend voor enerzijds de manier waarop wij over anderen denken en tegelijk ook bepalend voor de manier waarop anderen over ons denken.
Dat is een 'onuitgesproken' communicatie-lijn die je zelf in werking brengt of houdt.

Van zodra wij als mens onverdeeld Begripvol over onszelf gaan denken dan gaan we dat systematisch ook over anderen doen.

'Het Leven' zoals het is verloopt perfect zoals het bedoeld is.
Je geeft het zelf reeds aan dat je beseft dat alles een functie heeft.
Dat is ook zo.
Alles heeft nut, alles heeft zin, alles kent een noodzaak en een oorzakelijk verband.

We doen allen exact datgene waarvoor we geprogrammeerd zijn.
Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo zijn.
Alleen begrijpt het 'ego' dat niet altijd even goed.
Ook dat is zo bedoeld.

Vandaar dat er bij de Schepping een héél doeltreffend middel aan de mens werd gegeven om het ego te helpen op 'zijn' doorreis door de 'onbegrepen' perfectie.
Dat Magische toverstokje is 'De Glimlach' en daar kunnen we allemaal GRATIS over beschikken.

De Glimlach activeert via een vernuftig systeem capaciteiten waarvan het ego niet eens wist dat het erover kon beschikken.
En toch...
Ja hoor, het ego kan alles maar dan ook alles wat al het andere 'leven' in het Universum kan.

Het klinkt wellicht gek maar hoe meer we Glimlachen hoe effectiever het ego geïnformeerd wordt over de totaliteit én het absolute NUT en/of NOODZAAK van Alles wat is zoals het is.

De Glimlach (h)erkent onmiddellijk de perfecte samenhang van alles wat is zoals het is.
De Glimlach Luistert en de Glimlach Fluistert.
Vandaar mijn benaming: Glimlach-f-Luisteren.

Eenvoudige tip:
Ga pas slapen met een gedachte die je minstens 1 minuut aan het Glimlachen brengt en sta pas op wanneer je een reden kan vinden om minstens 1 minuut te blijven Glimlachen.
Het lijkt misschien kort 1 minuut, maar velen merken op dat een minuut plots lang kan duren – hahaha.
Doe ook de moeite om per dag naar minstens 3 mensen te Glimlachen die je nog nooit eerder meent gezien te hebben.
Treur niet als er aanvankelijk geen Glimlach terugkomt, vele mensen zijn het niet meer gewend dat er nog iemand aandacht schenkt aan hen.
En toch... onuitgesproken heb jij ben hen wel iets losgemaakt.
Als 'iets' jou overstuur maakt vraag jezelf dan af 'waar' de verborgen camera hangt en je zal merken dat je sneller gaat relativeren wat je aanvankelijk als 'onaanvaardbaar' werkelijk 'meent' te zien.
Stel jezelf de vraag of er een mogelijkheid bestaat dat wij ons in een levensechte droom bevinden waaruit we langzaam maar zeker mogen/zullen ontwaken.

Hou gedurende de dag zoveel mogelijk in gedachten dat alles en iedereen een 100% gelijke waarde heeft en dat we zonder de Glimlach al snel de totaliteit en zodoende ook de perfectie van alles uit het oog verliezen. Wees er op voorbereid dat wij elk moment getest worden in ons Vertrouwen in de Perfectie van het Ko(s)misch Plan. Geen nood als je het vergeet want... ook dat uit het oog verliezen of vergeten is een perfect onderdeel van het grote (Verborgen Camera?)-Geheel.

Geniet van de ontberingen want ze zijn een NOODZAKELIJK 'kwaad'
Immers..
hoe zouden we ooit de vreugde van het her-ontdekken van 'iets' kunnen ervaren als we het nooit hadden moeten/mogen missen?

Veel plezier op jouw bewustwordingsreis, je kan er nu van op aan dat je ALTIJD een trouwe reisgezel of een perfect kompas hebt aan JOUW én andermans/andervrouws stralende GLIMLACH.
Geniet van jezelf, Geniet van anderen, Geniet van het Genieten alsof jij en niemand anders de hoofdrol speelt in een Universele Verborgen Camera-act.

Mag ik jou via deze weg met een stralende Glimlach Danken voor de bijkomende inspiratie die ik dankzij het lezen van jouw wens heb opgedaan.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Margriet
Datum: 6 november, 19u27
Reactie: Hallo Yemaya,

Ik sluit me graag bij jou aan....inderdaad we kunnen iets veranderen als we beginnen bij onszelf, dan veranderen de mensen om ons heen ook.....ik let al heel veel op dat ik niet oordeel en veroordeel, dat lukt me steeds beter en dan kom je al een heel end......met liefde en humor bereik ik ook veel......ik wens jou veel kracht en liefde op jou pad...

Liefs Margriet
Naam: Yemeya
Datum: 8 november, 11u27
Reactie: Dank jullie wel voor jullie reactie! :)
Naam: marleen uit waasmunster
Datum: 14 maart, 10u44
Reactie: Yemeya,

Blijf werken aan jezelf. Het is de moeite waard. Je gaat een zo'n verlicht gevoel hebben dat je de wereld in al zijn kleuren gaat zien. Het is fantastisch dat je nog maar 24 jaar zijt en al zo'n inzicht in een beter zelf en uiteindelijk een betere wereld hebt.Innerlijke vrede voelen, is de wereld op jou manier veranderen om je heen.Je toekomst zal kleuren en geuren. Geniet van ieder moment.En wordt een sterke persoon .
Leuk om mensen te horen dat ze dezelfde mening hebben. Veel mensen om ons heen leven nog zeer onbewust. Neem het hun niet kwalijk dat ze nog in de greep van het geld en de macht zijn.
Veel liefs Marleen
Naam: jet
Datum: 7 juni, 12u36
Reactie: Bravo voor het proberen ! heel knap verwoord ! zie je wel dat JIJ het kan !Wens mee met JOU ! Namasté

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: