Terug naar het overzicht

Regina Elisabeth Bijlsma Naam: Regina Elisabeth Bijlsma
Plaats: Drachten
Leeftijd: 40
Mijn wens

17 okt 2013 is mijn zeer bijzondere zoon Jim 19 jaar verongelukt tijdens zijn missie, om zijn muziek en zichzelf te promoten, zodoende via de social media te volgen was en een wereldberoemd muzikant wilde worden. Wel via een weg die geheel goed voelde voor hem en op eigen kracht. Vlak voor een optreden in Barcelona is hij verongelukt, maar over de toedracht zijn nog onduidelijkheden , omdat getuige verklaringen elkaar tegen spreken. Vol enthousiasme vertrok hij voor de 2 de keer in zijn leven naar zijn geliefde stad Barcelona, via Parijs waar hij een ode bracht aan Jim Morrison, naar wie hij vernoemd is. Direct na zijn overgaan, wist dat ik een Boek wilde schrijven, ook omdat mijn zoon mij een aantal zeer bijzondere brieven heeft geschreven ,toen hij 17 was die nu een enorme troost zijn , maar ook een uitdaging persoonlijke uitdaging et zich mee brengt voor mij als moeder en vrouw. Mijn wens zoals hij wenst een boek te schrijven die het verhaal laat zien van ons leven waarbij bewustwording en je hart volgen en de verbinding voelen en ervaren met het geheel altijd onbewust centraal heeft gestaan. Mijn wens is een coach te vinden die me hiermee ondersteund, echter ben ik een moeder die net weer alleen is door de heftige situatie. Ik woon met nog een geweldig muzikale zoon van 14 en dochtertje van 6. Toch heb ik rekening te houden met een bijstand budget, dus iemand inhuren zit er nu nog niet in.... wie weet... Mijn wens was naar het schrijf weekend te gaan op 24 april , maar ik zie dat dat voor mij nu nog niet is weggelegd. Of juist wel en wens ik nu bij deze deze dat het alsnog voorelkaar komt. Kortom.. Ik wens dat ik alle hulpbronnen ontvangen mag die me ondersteunen om het Boek over mijn zoon en mij laat schrijven. Ik ben dankbaar dat ik mijn wens heb mogen uitspreken door hem via deze zeer bijzondere manier te delen, per toeval kwam ik op deze pagina. Was getekend Regina Elisabeth Bijlsma
Naam: Eleonora
Datum: 12 maart, 21u50
Reactie: Allereerst heel veel Liefde en Licht voor jouw wens. Heb je het boek Een wens kan je leven veranderen? Een mooi hulpmiddel om jouw wens uit te laten komen.
Naam: Robelia
Datum: 25 februari, 17u17
Reactie: Ik voel je verlies. We zijn jaren verder maar het voelt als gisteren. Hoe staat het met je boek en hoe kan ik je hierbij ondersteunen.
Sterkte

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: