Terug naar het overzicht

veronica Naam: veronica
Plaats: nijmegen
Leeftijd: 41
Mijn wens

mijn wens is om eindelijk eens te ontdekken wat ik werkelijk wil in dit leven ,en dat ik daardoor me gelukkiger kan voelen .
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 november, 22u19
Reactie: Lieve Veronica

Allereerst dank voor jouw mooie Glimlach-foto.
Als absolute promotor van de Glimlach ben ik steeds blij als ik alweer naar een lachende snuit kan kijken.

Jij mist dus een doel?
Jij wil weten wat je 'echt' wil?
Wat gek...
want...

Eigenlijk GEEF JIJ in jouw wens REEDS AAN 'wat' je wil, toch?

Misschien is het jou niet heel duidelijk maar mij wel hoor.
Jij wil je GELUKKIGER voelen, zo schreef je zelf.

Als dat geen duidelijk doel is?
Als dat geen nobel doel is?
Als dat geen doel is om je dagelijks op te focussen dan weet ik het niet meer hoor.

Ik merk steeds vaker dat vele mensen het gevoel hebben dat ze één of ander gigantisch project op touw moeten zetten, of één of ander project 'moeten' steunen om een 'nuttig' doel te hebben.

Wel, misschien ben ik ooit ook wel in die fase terecht gekomen maar ik zal er vast nooit lang zijn blijven hangen want ik kan het mij ten eerste niet herinneren en mijn moeder zei vaak: 'Kind als jij dan eens eindelijk 'iets' bereikt heb waardoor je op je lauweren kan rusten dan ga je steevast weer op zoek naar iets waardoor jouw leven weer helemaal overhoop ligt'
Tja...
Mijn moeder heeft gelijk... moeders hebben altijd gelijk – hahaha.

Ik was onbewust zoekende naar 'iets' waardoor ik eindelijk het gevoel kon krijgen dat 'dit' hetgene was waar ik voor leefde. Eens ik mijn vooropgestelde doel bereikt had was de lol er voor mij af en trok ik weer nieuwe uitdagingen aan.
Op een dag, enkele jaren geleden, stond ik te mijmeren op ons zonnig terras en ik hoor mezelf luidop denken 'IK WIL EINDELIJK RUST, VANAF NU GA IK AAN MIJN INNERLIJKE PERFECTIE WERKEN'

Vraag me vandaag niet meer wat ik toen met die innerlijke perfectie juist bedoelde want dat valt niet echt te beschrijven.
Want ja, Perfectie... wat is dat precies?
En die Rust? Tja, die bleef komen en gaan... zoals Gewoonlijk - hahaha.
Feit is dat er sindsdien wel iets fundamenteels en/of duidelijk merkbaar veranderde in mezelf en in mijn leven in het algemeen.
Ik kreeg inspiratie als nooit tevoren.
Ik beschikte over een innerlijke kracht waarmee ik onvermoeibaar van de ene 'happening' naar de andere 'zweefde' en ik sprak mensen aan die ik anders nooit zou 'durven' aanspreken.
Ik werd assertiever en meer open-mind op gebied van communicatie, daar waar ik vroeger kortzichtig mijn standpunt verdedigde.
Ik merkte 'plots' dat ik mensen en dieren via mijn gedachten kon 'manipuleren' om het zo maar te noemen.
Subtiel beïnvloeden zou je het ook kunnen noemen.

Kortom ik leerde van mezelf te houden zoals ik was en ik ging me bewuster focussen op het Aanvaarden van anderen zoals ze waren en/of zijn.
Ik wilde er gewoon zijn voor mezelf en voor anderen.
Daar waar ik er vroeger hoofdzakelijk voor anderen wilde zijn.
Ik cijferde mezelf tot dan toe heel vaak weg, tot de bom barstte.
En raar maar waar, anderen cijferden mij ook weg...
tenminste...
het voelde voor mij zo aan dat ze niet in dezelfde mate rekening hielden met mij als ik met hen en daardoor voelde ik me niet evenredig gewaardeerd door hen.

Het moest zo verlopen, zo besef ik vandaag.
Ik 'moest' The-Hard-Way leren dat ik eerst van mezelf diende te houden zoals ik ben en dat ik best wel eerst voor mezelf mocht zorgen zonder bang te hoeven zijn dat anderen mij daardoor minder graag zouden zien.
Aanvankelijk zag ik de verbanden niet maar hoe rustiger ik werd hoe duidelijker de 'Logica' van het Universele Electro-Magnetische Communicatie-Netwerk werd.
Vandaar ook mijn keuze voor de naam 'Oriconet' die onder andere voor 'Origineel Communicatie Netwerk' staat.

Een niet onbelangrijke weerkerende wens van mij was en is om meer aandacht te schenken aan het LUISTEREN.
Die wens sprak ik in Januari 2007 uit in het bijzijn van enkele mensen die mij als flapuit kenden en er werd hartelijk om gelachen toen ik zei dat ik ooit het Wereldrecord zwijgen zou willen breken.
Ik zou met zo'n weddenschap fortuinen kunnen verdienen want geen mens die er in gelooft dat ik langer dan een uur kan zwijgen - hahaha.

Hoe dan ook...

Mijn HOOFDDOEL in mijn leven is momenteel GLIMLACHEN en mezelf verdiepen in hetgeen ik Glimlach-f-Luisteren ben gaan noemen..
Glimlachen naar mezelf.
Glimlachen naar andere mensen.
Glimlachen naar Alles en Iedereen.
De ene keer al uitbundiger dan de andere keer maar toch mijn focus ligt heel duidelijk op het behoud van mijn Glimlach in eender welke situatie.

Waarom dan wel?
Omdat...
De Glimlach een Universeel (h)erkend communicatiemiddel is.
De Glimlach LUISTERT;
De Glimlach FLUISTERT.

De Glimlach brengt ons bevattingsvermogen en/of ons waakbewustzijn op de Frequentie van het Globaal Kosmisch Geheugen en hierdoor worden zowel energetische krachten als informatie sneller uitgewisseld.
Hierdoor leer je meer op je intuïtie te Vertrouwen en dat heeft alweer tot gevolg dat je de Perfectie van het Universeel Plaatje kan zien en begrijpen.
Je leert op non-verbale wijze te communiceren met andermans/andervrouws Gedachten.
Je leert eveneens non-verbaal te communiceren met hetgeen ik de Micro-Kosmos en/of de onzichtbare werkelijkheid noem.

Heel gek vond ik dat aanvankelijk.
Ik begreep daar niets van.
En toch...
het werkte en het werkt nog steeds en het werkt steeds beter.

Via de Glimlach krijg je dus versneld informatie binnen en kan je sneller informatie verwerken tot een bevattelijk geheel.
Via de Glimlach krijg je meer 'power/kracht' om eender welke taak te volbrengen.
Via de Glimlach beschik je over een immens inlevingsvermogen waardoor je automatisch begripvol met anderen gaat omgaan.
Via de Glimlach verdwijnen alle belemmerende emoties als sneeuw voor de zon.
De Glimlach stelt ons in staat om alles te AANVAARDEN zoals het is omdat we via versneld denken en bevatten de Perfectie van alles kunnen (h)erkennen.
De Glimlach helpt ons versneld te Ontwaken uit een levensechte droom waarin je de 'belemmerende' factoren als WEK-signalen zou kunnen omschrijven.
Dus al dat zogenaamde negatieve draagt een positieve boodschap met zich mee.

Ons ego maakt 'slechts' gebruik van de 5 zintuigen waarmee je 'slechts' de Macro-Kosmos-Manifestaties kan waarnemen en daardoor begrijpen wij één en ander niet zo goed.
De Glimlach doet het ego hoger trillen waardoor we 'automatisch' afgestemd geraken op onze intuïtie en/of onze meest betrouwbare Automatische Piloot.
De voordelen van de Glimlach zijn echt Eindeloos.
GA ERVOOR Lieve Veronica en overtuig jezelf via ERVARING.

En als het toch nog eens allemaal teveel wordt?
Dan trek ik me terug ik laat ik mijn tranen de vrije loop omdat ik weet dat de Glimlach die daarop volgt alweer voor extra informatie en kracht zorgt voor het vervolg van mijn droom.
Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn, alleen was ik me daar vroeger niet zo bewust van.

Nu ik weet welke impact de Glimlach op mijn Gedachten en mijn bevattingsvermogen heeft, focus ik me heel bewust op de Glimlach en de Win-Win-Gedachte en ik merk steeds vaker dat er steeds exacter gebeurt wat ik niet lang voordien voor ogen en/of in gedachten had.
Nu ik 'weet' dat mijn Gedachten 'automatisch' die van anderen beïnvloeden en nu ik 'weet' dat mijn eigen uitgezonden Gedachten mij door de Eeuwen heen kunnen/zullen achtervolgen denk ik steeds bewuster in termen van 100% Gelijkwaardigheid tegenover Alles & Iedereen. Ik noem dit ook wel de Win-Win-Gedachte omdat ik er mezelf mee bevoordeel zonder de anderen hierdoor te benadelen en vice versa.

Ik zal dus blijven Geloven in mijn Ultieme droom.

Met name...
ONTWAKEN in een Wereld vol Glimlachende Tevreden Mensen.

Wat je kan dromen dat kan je ook waarmaken, daar Geloof ik al Jaren in!

Dus maak jij nu maar eens werk van jouw Primaire doel lieve Veronica.
Met name:
Je focussen op TOTALE AANVAARDING van jezelf en van Alles wat is zoals het is!
Jezelf dus zodanig graag zien dat je er haast pal van achterover valt.
Graag zien wordt Universeel aangegeven en/of beloond met een Glimlach dus BELOON JEZELF en anderen vanaf nu met die stralende Glimlach van jou en je zal zelf ERVAREN hoe ver de impact van een Glimlach wel rijkt/reikt ;-)

Ik ben jou alleszins Eindeloos Dankbaar voor jouw onverwachte doch Welgekomen WEK-signaal.
Ik voel me, mede dankzij jouw 100% Gelijkwaardige bijdrage, 'alweer' de Rijkste en Gelukkigste vrouw ter Wereld.

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: veronica
Datum: 17 november, 08u58
Reactie: Hallo Gerda,

dank je voor deze mooie woorden ,als ik je verhaal lees denk ik bijna dat het over mezelf gaat .Nu zit ik hier met tranen in mijn ogen omdat ik zeker diep geraakt ben en ook ik ben er van overtuigt dat een lach en positieve gedachten me meer opleveren maar en ja altijd weer die maar ik krijg het niet voor elkaar .Tientallen boeken heb ik gelezen over deze theorie en dan staat er hou van jezelf en je zult zijn wie je wilt zijn inderdaad haha ik wil slank zijn en denk me slank maar ben 20 kg aan gekomen zo kan ik nog wel wat voorbeelden opnoemen maar dat kunnen heel veel mensen .En dan als ik zo aan het klagen ben voel ik ineens dat ik ook heel veel heb waar ik dankbaar voor ben en dat er veel mensen zijn die niets hebben en schaam ik me voor al die negatieve gedachten ,maar ik ben er zo van overtuigt dat ik veel meer kan als dat waar ik nu mee bezig ben en dan hoop ik dat ooit bevestigd te krijgen.

veel liefs Veronica
Naam: Gerda Maria
Datum: 17 november, 15u27
Reactie: Lieve (h)eerlijke Veronica,

Je bent een WAUW-mens maar je beseft het zelf 'nog' niet ;-)
Fijn dat je geweend hebt en ook fijn dat je daarna weer tot het besef kwam dat je heel veel hebt om dankbaar voor te zijn.
Dat is dik in orde want iedereen 'moet' vroeg of laat door die ellendig aanvoelende periode heen.

Je zal echter merken dat je vanaf steeds bewuster zal omgaan met jouw Dankbaarheid.
Ook ik heb 'ooit' periodes gehad waarin in ondanks mijn Glimlach-visie niet kon Glimlachen of vrolijk zijn.
Maar...
Ik ben vanaf een gegeven moment wél elk moment heel Bewust mijn Dankbaarheid blijven uiten.
En dat heeft voor mij de grote ommekeer teweeg gebracht.

Hoe moeilijk het ook was, hoe boos of hoe verdrietig ik ook werd, ik 'dwong' mezelf om DANK U te zeggen tegenover Alles & Iedereen.
Ik leerde ook DANK U te zeggen tegenover individuele situaties, zelfs als ik er op dat moment met met rationele verstand nog geen enkele reden voor dankbaarheid in zag.
Ik voelde gewoon dat het werkte en kijk... vandaag ben ik zover dat ik zelden nog situaties aantrek die me van mijn Goed Gevoel Glimlach weerhouden.

Geloof me lieve Veronica, ook jij zal op een dag kunnen/mogen zeggen dat het dit alles meer dan waard is geweest omdat je er verdomd veel hebt uit geleerd.

Een vriendin van me herhaalde onlangs steeds de volgende woorden die ze ook van elders had:

“HET LEVEN WORDT VOORWAARTS GELEEFD DOCH ACHTERWAARTS BEGREPEN”

Verstandelijk begreep ik wel wat ze bedoelde doch pas sinds ik jouw wens las heb ik die woorden doorleefd waardoor ik ze in een ruimere context kon plaatsen en waardoor ik alweer een stuk meer rust heb gevonden.
Eureka, dacht ik dat is het.
Vlak daarna dacht ik: waarom besef ik nu pas de volle draagwijdte van die woorden?
Wel...
Het is zo bedoeld dat wij pas gaan beseffen en/of begrijpen waarover het gaat als we een aantal keer dezelfde ervaringen hebben opgedaan.

Voel je vooral niet 'abnormaal' of ondankbaar want we worden vanuit een 'onzichtbare' bron gestuurd en tegelijk beschermd.
Het is jouw 'ego' dat l-erende is en 'nog' niet begrijpt hoe het van zichzelf kan houden.
Dat kan jij aan jouw ego leren door anderen zover te krijgen dat ze hun verhaal aan jou openbaren.
En kijk, dan herken je jezelf in dat verhaal en dan ben je alweer een stapje dichter bij het relativerend plaatsen van jouw eigen situatie.

Je bent NOOIT alleen, er zal altijd iemand zijn die naar jou luistert.
Iedereen heeft in eender welke situatie een grote FAN-club hoor.

Het lijkt mij geen onaardig idee om bij José op de GOUD-klas te gaan.
Je merkt alleszins dat er dankzij jouw wens ook anderen in beweging worden gezet.
Je wordt begrepen, je wordt (h)erkend als 100% Gelijkwaardig en dat is waar het voor jouw 'ego' om gaat.

Als je niet zo gek bent op cursussen of workshops ga dan gewoon wat dansen of op een andere, misschien wel 'ouwerwetse' manier van 'vergeten' zaken genieten. Zoek mensen op die ook eens lekker gek durven te doen, dat lucht zo heerlijk op.
Elke manier is een goeie manier om tot besef te komen dat je eigenlijk alles al wist maar het gewoon vergeten was.

Alles op zijn tijd, wat komen moet komt toch, zonder enige uitzondering voor ons allemaal.

Ooit kruisen onze wegen en dan weet ik zeker dat jij me zal vertellen dat het elke dag beter met je gaat.
En dan kan ik jou in de fysieke ogen kijken en zeggen hoe Dankbaar ik jou wel ben voor de spiegels die jij hier via het wensboek voor ons allen hebt voorgehouden.

Zoals steeds Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: José
Datum: 17 november, 14u07
Reactie: Lieve Veronica!
Iedereen heeft unieke kwaliteiten om een unieke levensmissie te vervullen...alleen zijn we zover van onszelf af, dat het soms heel moeilijk is om je het weer te herinneren! Wie ben je nu werkelijk? Doe je wat je wilt of doe je wat je denkt dat je wilt of wat anderen van je willen? Waar droomde je van als kind? Wat of waar is je passie? Soms kom je al pratend met anderen erachter en soms is een zelfhulpboek een uitkomst maar soms heb je ook even hulp van buitenaf nodig om je weer te herinneren wie je bent en waarvoor je hier op aarde bent...in samenwerking met Geert geven wij een dagworkshop en een 2-daagse training "Maak Goud van je leven" waarbij al deze aspecten aan bod komen en waardoor jij jouw levenmissie kunt ontdekken! Als het je aanspreekt, kijk dan eens hier op Geert z'n site of op mijn site www.masquebreda.nl

"Wat wil je worden?" vroeg de juf
't was in de 3e klas
Ik keek haar aan en wist het niet
Ik dacht dat ik al iets was..
-Toon Hermans-
Naam: veronica
Datum: 17 november, 20u38
Reactie: Nou zeg kom net terug van mijn werk en wil jullie bedanken voor deze mooie woorden het heeft me in ieder geval een hele mooie dag bezorgd ,ben er alleen even niet met mijn hooft bij omdat ik eigenlijk nog te veel moet doen maar wilde zeker even de tijd nemen om dit te doen. Het is inderdaad een goed idee om wat hulp van buitenaf te krijgen en ik ben er van overtuigt dat ik me ga herinneren wat ik altijd graag wilde en stiekem weet ik dat ook wel maar en ja altijd weer die maar haha.

veel liefs Veronica

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: