Terug naar het overzicht

frank schildert 1974 Naam: frank schildert 1974
Plaats: eindhoven
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn schilderijen worden gekocht en tentoongesteld over hele wereld in de grote musea te zien zijn, zoals Tate modern in Londen, het stedelijk in Amsterdam en het Moma te New York. Dat mensen van mijn werk genieten en via mij de kleine dingen in het leven (gaan) waarderen. Dat ze net als mij de mooie en vele kanten (lichte en duistere kanten) van de onderwerpen van mijn schilderijen zien, dat de schoonheid van een dennenappel er mag zijn. Dat mijn schoonheid ontroert en wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Ik wil een mooi atelier met bomen er omheen, een groot schilder atelier (minimaal 100 m2 ). Een atelier dat voorzien is van zonnepanelen en een duurzaam systeem voor water en elektriciteit, met goed noorderlicht, een kamer voor het tekenen alleen en een kamer om boeken te maken. Een fijne keuken met een grote tafel om vrienden te ontvangen en lekker aan te eten. Ik wens dat mijn schilderijen via een paar goeie galeries (zoals Zeno X en David Zwirner) als warme broodjes, en voor veel geld, worden verkocht en dat ik geen druk voel tijdens het maken, maar dat de onderwerpen voor mijn schilderijen, tekeningen, installaties en boeken op dezelfde manier tot mij komen zoals nu, op een een natuurlijke manier via de flow van het zijn. Ik wens dat ik een fijne en familiare band heb met de mensen van mijn galeries.
Ik wens een huis voor mij voor mijn dierbaren, met een binnenhof waaraan andere gebouwen zijn gekoppeld, een modern huis, strak, duurzaam gebouwd en vormgegeven, geheel ecovriendelijk en licht van binnen. Een huis waarin rust heerst en warmte. Dat het huis blijdschap uitstraalt die iedereen aanraakt die er binnentreed. Een huis waarin iedereen zichzelf kan zijn. Waar de keuken een centrale rol vervult, het kloppende hart van het huis is waar de verhalen vertelt worden en geluk heerst. Om het binnenhof staan nog meer gebouwen, een grote expositie hal, gastenverblijven, een grote schuur en werkplaatsen voor vuil en schoon werk . Op het terrein bij het huis, ook in de bossen waar het atelier is, staat een gasten atelier voor andere kunstenaars, om te gebruiken en te werken in alle rust.
Naam: Inez
Datum: 26 maart, 18u12
Reactie: ik herken het helemaal en ik zou bijna durven zeggen dat jij net hebt beschreven van dat wat ik wil en dat wat ik geloof gevonden te hebben ....
fantastisch hoe wensen kunnen werkelijkheid worden als je zelf maar gelooft dat het kan en dat wat je neergeschreven hebt ook werkelijk bestaat dank u om het te delen ...
Inez XXX

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: