Terug naar het overzicht

Naam: Ria
Mijn wens

Mijn diepste wens is om door te geven waar het om draait in deze wereld. De tijd is er rijp voor en ik zou het van de daken willen
schreeuwen: "Mensen; geleerden, artsen, professoren en iedereen; word je eens bewust, er is zoveel meer tussen hemel en aarde." Iedereen
krijgt alles wat hij nodig heeft op het juiste
moment en op de juiste manier. Word wakker en ga staan voor jezelf; laat het licht, de liefde en
de kracht in jezelf weer de boventoon voeren.
Laat het toe en geef je over want ik weet dat
het allemaal al in je zit. Zo word je de beste versie van jezelf!
Van weten naar zijn; mijn wens is om dit niet
alleen te weten en uit te dragen, maar dit ook
toe te passen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 16 november, 22u53
Reactie: Lieve Ria

Ik (h)erken die wens van jou.
Ooit zou ik het ook van de daken willen schreeuwen hebben doch vandaag stel ik me steeds rustiger vol Vertrouwen en met de Glimlach op.

Want...
Je geeft het zelf reeds aan in jouw wens:
“Iedereen krijgt ALLES wat die nodig heeft op het juiste moment en op de juiste manier”

Wellicht hebben wij 'ook' iets te leren van hun manier waarop ze in 'Het Leven' staan?
We zij immers GELIJKTIJDIG leerling-leermeester.

Het is dus allemaal prima zoals het is, alleen ons ego begrijpt dat niet altijd even goed als WIJ ONSZELF uit die 'Hoge' Frequentie halen door ons zorgen te maken.
En ook dat is goed zoals het is, ook dat verloopt zoals het voorbestemd is.

Heb Vertrouwen en laat los met een stralende Glimlach want de 'Verborgen' Camera's schuilen in elk elementair deeltje ;-)
We zijn allemaal Evenwaardige TOP-acteurs in deze mega-vertoning.

Iedereen speelt exact die rol waarvoor die geprogrammeerd is.
We zijn elk moment Perfect op schema en elk moment op de Exacte locatie, we doen exact wat we Universeel gezien 'moeten' doen.

Het klinkt misschien gek maar als we later onze eigen teksten herlezen dan beseffen we dat we alles wat we opschreven in feite als herinnering en/of Wek-signaal voor ons eigen vergeetachtige ego hebben genoteerd. Dus alles wat we aan anderen meedelen is ook van nut voor onszelf en vice versa.

Dank je van Harte om ons daar via jouw wens nogmaals aan te herinneren.
Dank je voor dit Prachtige en voor mij heel bruikbaar Wek-Signaal.

Liefs en Big Big Smile van me


Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
Naam: Ria
Datum: 17 november, 17u02
Reactie: Lieve Gerda Maria,

Hartelijk dank voor je reactie; het is altijd fijn om feedback te krijgen waar je mee verder kunt. Nu ik mijn wens weer herlees zie en voel ik dat ik inderdaad meer innerlijke rust en vertrouwen; meer balans tussen ego en gevoel mag krijgen.
Nadat ik jaren geleden(opeens) contact met overledenen had, kwam ik op de weg van "weten". Ik ging mij verdiepen in deze hele materie, volgde lezingen, organiseerde lezingen en leerde o.a. Magnified Healing. Ik wilde graag lichtwerker zijn, maar ik liep veel te hard van stapel. Eerst moest ik leren onvoorwaardelijke liefde aan mezelf te geven, aangezien ik als kind een overlevingsstrategie heb moeten ontwikkelen om mezelf te handhaven. Hierdoor stond ik mijlenver van mezelf af. De afgelopen jaren ben ik hard aan het werk in dit ont-wikkel-ingsproces. Totale aanvaarding van mezelf, een glimlach naar mezelf en alles en iedereen, dat zou ik graag blijvend in mijn systeem wensen. Ik ben me bewust van de universele, goddelijke wetten; de wet van aantrekkingskracht en de wet van bewuste creatie.
De praktijk (mensen, relaties, spiegels) is een uitdaging en ik besef dat ik nog niet continue krachtig en en bij mezelf ben en blijf; alles voelt soms zo raar!?
Dit hele transformatie-proces is voor mij een uitdaging en ik moet er voor waken, dat ik hier niet alleen mee bezig ben, maar dat ik ook leef en geniet.
Ook hier weer geldt; ik voel dat ik geleid word en ik ben ervan overtuigd dat ik steeds meer veiligheid en vertrouwen in mezelf zal ervaren.

Dankjewel,
liefs,
Ria

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: