Terug naar het overzicht

Naam: Flora
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 33
Mijn wens

Ik wens iemand in mijn leven die helemaal en alleen voor mij gaat. Ik wens dat ik net zoveel van hem hou en net zoveel interesses en liefde met hem deel als met mijn huidige vriend (Robin). Ik wens dat we dezelfde waarden en normen hebben en dezelfde ambitie op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en dat we elkaar daar altijd in zullen steunen en helpen. Ik wens dat we elkaar onvoorwaardelijk zullen liefhebben en respecteren om wie we werkelijk zijn. Ik wens dat we binnen redelijke tijd samen in een heerlijk huis in de natuur wonen om van daaruit ons leven samen verder op te bouwen en vorm te geven. Ik wens dat we heel veel lol zullen hebben en elke dag genieten van al het moois dat het universum en de mensen om ons heen ons geven. Ik wens echt dat ik deze man zo snel mogelijk in mijn armen kan sluiten en dat het duidelijk is dat hij uit vrije wil 100% voor mij kiest en daar heel gelukkig van wordt.
Naam: Gerda Maria
Datum: 31 december, 19u51
Reactie: Lieve Flora

Ik wens jou van harte toe dat jij samen met jouw huidige vriend al deze wonderlijke kwaliteiten van 'Het Leven' mag her-ontdekken.

Besef evenwel dat het voor een man schier onmogelijk is om exclusief voor één iemand te gaan. Zelfs voor vrouwen is dat niet altijd even evident. Toch niet in de fysiek energetische hoedanigheid zoals wij ons in deze fase van 'Het Leven' tegenover elkaar manifesteren.
We verlangen er wel naar en we streven er wel naar dus moet het in het Gelijktijdige Nu en/of het Gelijktijdige Elders wel mogelijk zijn anders zouden we er niet eens aan kunnen denken.

Besef ook dat als je zo'n exclusiviteits-aandacht van iemand zou kunnen bekomen dat de kans dan heel groot is dat die ander dan van jou dezelfde inzet verwacht. Niet zelden gaan we ons dan verstikt voelen waardoor we niet zelden toch weer naar wat minder exclusiviteit en dus meer vrijheid gaan verlangen.
Volgens mij dienen wij dit alles te ervaren om weer in balans te komen met onszelf en om ons niet zo afhankelijk op te stellen van anderen.

Tenminste, zo heb ik mijn pogingen tot exclusieve aandacht ten overstaan van één enkele persoon ervaren.
Ofwel was ik degene die het wel kon opbrengen om alles over te hebben voor de ander en ontbrak het de andere aan een gelijkaardige inzet.
Ofwel was het de ander die zich naar zijn zeggen meer inzette voor mij dan ik voor hem.
In beide gevallen voelde één van ons beiden zich als het ware verstikt.

Vandaag ben ik tevreden met gedeelde Quality-time en zelfs dat is niet eens de evidentie zelf voor degene waarmee ik nu reeds 7 jaar lief en leed tracht te transformeren tot een Leefbaar Samen-Zijn.

Vandaar dat ik er in geloof dat een open-minded vrienden en vriendinnen-netwerk een haast noodzakelijke luxe is want ik zie steeds meer mensen verstrikt raken in op hetzelfde relatie-knelpunt.

Besef ook dat als je vanuit een uitgesproken behoefte en/of gemis aan een relatie begint dat je jezelf dan Altijd in de underdog positie en/of kwetsbare positie plaatst.
De ander zal aanvankelijk alles doen om aan jouw behoefte te voldoen doch daardoor moet die elders tijd gaan inleveren en dan begint er stilaan storing op de lijn te komen.
Jij voelt je dan 'te kort gedaan' zoals wij dat in het Vlaams zeggen en de ander voelt zich steeds schuldiger omdat die het gevoel krijgt dat het nooit goed genoeg is.
Vandaar dat ook ik mezelf geleerd heb om de beste maatjes met mezelf te zijn en te blijven.
Ik kan het Iedereen ten stelligste aanraden.
Trek dus op tijd eens gekke bekken naar die vrolijke partner in jouw spiegel ;-)
Geef jezelf ook op tijd en stond een welgemeend compliment want of je het nu beseft of niet, we doen het met zijn Allen Altijd even goed voor Big Kosmos en diens Universeel Verborgen Camera Team.

Bedankt om mij via jouw wens te laten wegdromen.
Ik wens jou alles waar je in dit wensboek om vroeg en nog veel meer dan je nu kan bedenken!


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: