Nieuwsberichten 2008

24/10/2008
Tweede druk van 'De Geheime Newton'

Zo net werd bekend dat De Geheime Newton nú al aan een tweede druk toe is! Twee weken na verschijnen. In de Nationale Boeken Top is De Geheime Newton binnengekomen op nummer 30. Vele lezers ontdekken nu ook pas De Kabbalist. Dit boek gaat daarom zijn vijftiende herdruk in.

Tweede druk van 'De Geheime Newton'

29/09/2008
TV recensie van Susan Smit

Susan Smit in Goedemorgen Nederland: "Geert Kimpen… béter dan Dan Brown!". Kijk hier naar haar tv recensie.

TV recensie van Susan Smit

25/09/2008
Openbare interviews in Delft en Den Haag.

Naar aanleiding van het verschijnen van De Geheime Newton op 24 september zal Geert Kimpen op 25 en 26 september openbaar geïnterviewd worden. Op donderdag 25 september zullen de vragen gesteld worden door Leo Können, docent Luchtvaarttechnologie in Delft. Leo Können heeft Geert Kimpen begeleid in het wetenschappelijke aspect van zijn roman. Dit interview vindt plaats om 20 uur in de Dok Bibliotheek in het Vesteplein in Delft. Reserveren: info@deomslagdelft.nl. Op vrijdag 26 november is de interviewer Rinus van Warven, presentator van Radio Gelderland. Dit interview vindt plaats in Boekhandel Paagman, Frederik Hendriklaan 217 in Den Haag. Reserveren via: info@paagman.nl. Op beide avonden is het nieuwe boek te koop, en zal Geert Kimpen het graag signeren.

Openbare interviews in Delft en Den Haag.

25/09/2008
Geert Kimpen in Delft

Op 25 september was Geert Kimpen, op uitnodiging van boekhandel De Omslag, te gast in de DOK bibliotheek in Delft. Hij werd daar geïnterviewd door Ingenieur Leo Können over zijn nieuwe roman De Geheime Newton. Het publiek dat voor een groot gedeelte bestond uit Delftse studenten en hoogleraren, was zo gefascineerd door deze andere kant van Newton, dat alle boeken die avond verkocht werden. Op de website www.elkedagheefteenkadootje.nl schreef Job Hulshoff een leuk verslag.

Geert Kimpen in Delft

24/09/2008
Nieuwe website

Naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwe roman De Geheime Newton heeft Geert Kimpen een nieuwe website. Op deze website vindt u een heleboel achtergrondinformatie over De Geheime Newton. Ook de informatie van de vorige website (www.dekabbalist.nl) wordt in de komende tijd overgeheveld naar deze nieuwe website.

Nieuwe website

21/09/2008
Geert Kimpen op radio Gelderland

Op uitnodiging van Rinus van Warven was Geert Kimpen een uur lang te gast in zijn radioprogramma "Tendens" op Radio Gelderland. Hij sprak met Rinus over de achtergronden van zijn nieuwe roman De Geheime Newton. Het gesprek kunt u in het archief beluisteren op: http://www.omroepgelderland.nl/

Geert Kimpen op radio Gelderland

14/09/2008
Geert Kimpen blogt!

Met enige regelmaat publiceert Geert Kimpen blogs op de website van Rishis. U kunt hier onder meer verhalen vinden over Geert Kimpen’s reis naar Ecuador, waar hij de jungle introk met een sjamaan. Alsook het verslag van zijn ontmoeting met de schrijver Paulo Coelho. U vindt deze blogs op: http://www.rishis.nl/

Geert Kimpen blogt!

12/09/2008
De avond van uw dromen in Belgiƫ.

Op vrijdag 12 september om 19 uur geeft Geert Kimpen de grote Kabbala Liefdesavond in Wommelgem bij Antwerpen. Wilt u als koppel uw liefdesband vernieuwen of als single leren hoe u uw zielsverwant kunt vinden? Wees welkom op vrijdag 12 september van 19.00u tot 23.00u voor een mysterieuze kabbala-avond waarin u de liefdeswetten van de kabbala onthuld zullen worden! U bent de gast op een joods sjabbat ritueel in kabbala traditie. Het wordt een feestelijk gebeuren met Joodse lekkernijen& verzorgd.
Een lange avond vol mystiek, verwondering en inspiratie. De avond vindt plaats in Synergie, Brieleke 16 in Wommelgem. De entree is 12 euro voor Synergie-leden en 14 euro voor niet leden. De joodse lekkernijen en wijn zijn daarbij inbegrepen! Reserveer nu op info@synergie.be of (0032) 03 354.11.99. En Nederlanders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

De avond van uw dromen in Belgiƫ.

05/09/2008
Geert Kimpen op Hyves

Sinds kort heeft Geert Kimpen naast de website ook een eigen Hyves pagina, met daarop tal van berichten en fotos. Neem ook eens een kijkje of wordt Hyves vriend van Geert:
http://geertkimpen.hyves.nl/

Geert Kimpen op Hyves

TOP

Delen: