Nieuwsberichten 2020

16/12/2020
Bed-in Amsterdam

Wat een lenigheid van geest, flexibiliteit en creativiteit vraagt deze tijd niet van ons allemaal!?

Voortdurend je zelf opnieuw verhouden tot de maatregelen, en kijken hoe je je eigen plannen en dromen daar in aan kunt passen.

Ook ik ben sinds de persconferentie door alle mogelijke emoties heen gegaan. We hadden net zo'n mooi plan gelanceerd, en hop, daar ging een streep doorheen.

Of toch niet...

Met vereend enthousiasme van al die zo lieve mensen om ons heen, ontvouwde zich een nieuw, aangepast plan.

We hebben een nieuwe locatie gevonden voor onze Bed-in, waarin we ons helemaal aan de maatregelen kunnen houden.

Een prachtige Liefdeskamer, recht tegenover het Centraal Station van Amsterdam!

Helaas mogen we maar 2 mensen per dag uitnodigen en op bezoek laten komen. Daar houden we ons aan. Maar dat neemt niet weg dat we een heleboel online kunnen doen, online contact kunnen maken, en online kunnen streamen. En dat gaan we dus ook doen. Hou ajb onze pagina's in de gaten voor wat er allemaal gebeuren gaat.

Ook onze Pay-it Forward laten we doorgaan. Helaas kunnen we jullie cadeautjes, die wij onder het motto Pay-it Forward gaan uitdelen, niet persoonlijk in ontvangst nemen.

Daarom willen we vragen, als je ons wilt ondersteunen om zoveel mogelijk mensen iets fijns te geven met kerst, om jullie cadeautjes op te sturen naar onze locatie.

Het adres is:

Herberg Het Mandelahuisje
T.a.v. Michelle en Geert
Sixhavenweg 27
271021 HG Amsterdam

Dit kan NU al (gezien de langzamere postbezorging).

Vanaf kerst tot en met oud en nieuw gaan wij die cadeautjes uitdelen, dus we hopen dat je iets klein wilt bijdragen, en dat per post wilt opsturen.

We zijn bloedzenuwachtig én vrolijk opgewonden.

We kunnen er alleen maar sámen met jou een succes van maken.

Het verspreiden van licht, warmte en liefde. Het gaan staan voor verbinding. Het ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen een hart onder de riem krijgen.

Heb je geen geld voor een cadeautje? Geen probleem. Stuur een mooie bemoedigende tekst uit je hart, een gedicht, een foto, een tekening, die we kunnen uitdelen. Het gaat níet om de materiele waarde, het gaat om het gebaar. En we lezen graag jullie teksten voor op de live-stream (niet té lange teksten alsjeblief!).

Stuur het op naar bovengenoemd adres, of je kan dit ook mailen naar; kimpen@xs4all.nl

We hopen dat JIJ mee wilt doen. Dat jij ons wilt helpen. Dat jij dit wilt delen. Dat jij onze actie wilt volgen, zodat we allen iets kunnen betekenen voor al die mensen die het zo kunnen gebruiken in deze tijden.

Dank uit het putteke van ons hart,

Geert en Michelle Shanti

www.facebook.com/kiesvoorliefde

 

 

TOP

Delen: