Nieuwsberichten 2011

23/05/2011
Lezing Vrouwenpower in Amersfoort

Dinsdag 14 juni 2011 om 20u00
Lezing Vrouwenpower door Christine Pannebakker, in Amersfoort.

Zou het toeval zijn dat 13 zowel het ongeluksgetal is, als het getal van de vrouw…?
Zou het toeval zijn dat de kalender oorspronkelijk gebaseerd was op de cyclus van de vrouw?
Zou het toeval zijn dat 85 % van de vrouwen morgen liever niet naar haar werk wil?

Christine daagt je uit om weer werkelijk op en top vrouw en man te zijn.
Wat gebeurt er als je jouw succes, waarden en leven gaat herdefiniëren?
Wat gebeurt er als je gaat leven vanuit je hoofd, hart en buik?
Ontdek het in VROUWENPOWER!
Adres: De Kamers, Amersfoort
Reserveren: http://www.dekamers.nl of info@dekamers.nl
Meer informatie: http://www.vrouwenpower.eu

Lezing Vrouwenpower in Amersfoort

19/05/2011
Vannacht... De Nacht van Geert Kimpen

Vandaag, 19 mei, is het eindelijk zover...

mijn derde roman

RACHEL, OF HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE...

is verschenen!


Ik heb er jullie al weken, maanden over verteld maar vanaf vandaag is hij verkrijgbaar bij joúw boekhandelaar - of als je hem via mijn website www.geertkimpen.com besteld hebt... valt hij bij jou in de bus!

En... ik heb maar liefst twee verrassingen voor jou...

1. Vanavond is de Nacht van Geert Kimpen bij álle Libris en Blz Boekhandels...
Vannacht om precies 12 uur openen al deze boekhandels hun virtuele deuren en kun je Rachel, of het Mysterie van de Liefde GRATIS downloaden als je een Ereader hebt! Maar let op; deze actie stopt om 9 uur 's ochtends... Negen uur lang heb jij de tijd om Rachel gratis te downloaden op je Ereader! Klik hier: http://bit.ly/mHU3uz

2. Vanaf vandaag kun je, als je in het bezit bent van de eerste druk van "Rachel" deelnemen aan de Rachel - wedstrijd. Zo kan je één van de drie reizen voor 2 personen naar Praag winnen! Vliegtuigreis, verblijf in een luxe hotel, en een persoonlijke rondleiding door mezelf en Christine... inbegrepen! Op deze pagina; http://bit.ly/e93N06 kun je deelnemen!

Ik wens jullie allemaal ongelooflijk veel leesplezier... en ben reuze benieuwd naar jullie reacties!

Geert

www.geertkimpen.com

Vannacht... De Nacht van Geert Kimpen

13/05/2011
Weer een wens vervuld in het Wensenboek...

Hallo Geert,

in december heeft Marjan van der Harst een wens ingevuld op jouw site.
Ze had een Friese tekst en wou dat daar een liedje voor werd gemaakt.
Daar heb ik op gereageerd en samen met andere muzikanten een nummer gemaakt wat uiteindelijk al is gedraaid op de radio.

Zie hier het resultaat:
http://dl.dropbox.com/u/16717789/Binnenste%20Buten/BinnensteButenFinal%20mp3.mp3

met hartelijke groet,

Bernhard Holtrop

Ook jouw wens realiseren? Zet hem op www.wensenboek.com

Weer een wens vervuld in het Wensenboek...

08/05/2011
Belgische premiere van Het Mysterie van de Liefde

 

Belgische premiere van de nieuwe lezing; "Het mysterie van de liefde" op donderdag 26 mei om 20 uur in Antwerpen.
Entree: Gratis! U bent van harte uitgenodigd!

Adres: Cultureel Congrescentrum Elzenveld Lange Gasthuisstraat 45 - 2000 Antwerpen www.elzenveld.be

...Reserveren: pers@wpg.be of 03/285 73 28

Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben

Belgische premiere van Het Mysterie van de Liefde

05/05/2011
Limburgse Premiere van "Het Mysterie van de Liefde" in Sittard

Dinsdag 24 mei 2011 om 19u30
Lezing Het Mysterie van de liefde, in Sittard
HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE.
Door Geert Kimpen.

Is een mens in staat zijn zielsverwant te herkennen? Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven? Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig? Hoe kan het dat liefde door de ene onbeantwoord blijft terwijl de andere ervan overtuigd is dat het eeuwige liefde is? Komen zielsverwanten elkaar altijd tegen in dit leven? Kan iemand meerdere zielsverwanten hebben? Is het mogelijk om opnieuw je hart te openen wanneer het eenmaal gruwelijk is vertrapt? Is het waar dat in zaken van het hart alleen de vrouwelijke natuur zinnige dingen heeft te vertellen?
Over alles wat u altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde omdat u niet wist tot wie u de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben… De nieuwe lezing van Geert Kimpen: HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE

Met voorwoord door Lex Jansen, directeur en uitgever van De Arbeiderspers!

Adres: Openbare bibliotheek Sittard, Broeksittarderweg 1, Sittard.
Reserveren: sittard@boekhandelkrings.nl of 046-4510303
Meer informatie: http://bit.ly/mvApjh
Entree: De entree bedraagt € 7,50. Leden van BiblioNova en abonnees van de nieuwsbrief van Boekhandel Krings betalen slechts € 5,00.

www.geertkimpen.com

Limburgse Premiere van "Het Mysterie van de Liefde" in Sittard

04/05/2011
Zie ik jou binnenkort bij mijn nieuwe lezing


Over precies 15 dagen is hij er dan eindelijk... mijn nieuwe roman; "Rachel, of het mysterie van de liefde"... vanaf 19 mei ligt hij in alle winkels!

Met een exemplaar van de eerste druk van het boek kun je een reis naar Praag winnen... in het boek vind je uitgelegd hoe dat gaat!

Naar aanleiding van dit nieuwe boek, trek ik ook met een nieuwe lezing door het land: "Het mysterie van de liefde" Over alles wat je altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde omdat je niet wist tot wie je de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben.

Reserveer al vast jouw plaatsen. Op deze plekken ben ik deze maand te zien:

Donderdag 19 mei om 20 uur in De Roos in Amsterdam. http://www.roos.nl/

Dinsdag 24 mei om 19u30 in de Openbare Bibliotheek van Sittard. Reserveren bij: sittard@boekhandelkrings.nl of 046-4510303

Woensdag 25 mei om 20u in de Algemene Boekhandel van Amersfoort. http://www.algemeneboekhandel.nl/

Donderdag 26 mei om 20u in Cultureel Congrescentrum Elzenveld in Antwerpen. Reserveren: pers@wpg.be of 03/285 73 28

Zaterdag 28 mei om 19u30 in de Grote Tent op het Eigentijds Festival in Vierhouten (met ook een lezing van Christine - Vrouwenpower - Pannebakker). http://eigentijdsfestival.nl/

Zondag 29 mei om 16u in Op Hodenpijl in Schipluiden. http://www.ophodenpijl.nl

Dinsdag 31 mei om 19u45 in het Centrum voor Levenskunst in Emmen. Reserveren: info@centrumvoorlevenskunstemmen.nl of 0591 513 355

Meer informatie over de lezing, en nog meer data en plaatsen, vind je op: http://bit.ly/d0ND8o

Ik hoop van harte dat we elkaar bij één van deze gelegenheden zullen zien, en natuurlijk schrijf ik dan graag een persoonlijke boodschap in jouw boek.

Maar hoe dan ook, wens ik je ontzettend veel leesplezier met,
Rachel, of het mysterie van de liefde...

Zie ik jou binnenkort bij mijn nieuwe lezing

29/04/2011
Recensie in Weekendgezet over Rachel

De tweede recensie over "Rachel, of het mysterie van de liefde" is vandaag verschenen, in Weekendgezet, lees hem hier: http://bit.ly/hHPFqC

Recensie in Weekendgezet over Rachel

29/04/2011
De geheime reden dat William Koning van Engeland moét worden...

Toen ik research deed voor mijn roman "De Geheime Newton", ontdekte ik een opmerkelijke geschiedenis. Een geschiedenis die vandaag, met het huwelijk van William en Kate, weer springlevend wordt...

Tijdens het leven van Newton was Charles II de koning van Engeland. Hij was de voorlaatste koning van het geslacht van de Stuarts. De Stuarts hadden een opmerkelijke reden waarom ze meenden dat hun familie recht had op het koningschap van Engeland. Ze waren ervan overtuigd dat ze afstammelingen waren van niemand minder dan... Jezus. Met andere woorden; ze waren goddelijk. Wanneer er dus een Stuart op de troon zat, werd het land geregeerd door niemand minder dan God zelf...

Nu, voor het eerst sinds meer dan 300 jaar, wordt de stamboom van de Engelse koningen opnieuw verstrengeld met het geslacht van de Stuarts. Het begon met Lady Di. Zij had het Stuart bloed in haar aderen. Wellicht was dat de reden dat ze met Charles moést trouwen, en kinderen moést krijgen. Ook al was er van liefde niet veel sprake. Zodra ze twee gezonde troonopvolgers gebaard had, zat haar belangrijkste taak er op... en was ze strikt gezien... overbodig geworden.

De familie van Lady Di is al eeuwenlang verwant met de Britse Koninklijke Familie. Lady Di was via maar liefst vier lijnen verbonden met koning Charles II, de Stuart koning uit Newton's tijd. Charles II stond niet bepaald bekend om zijn huwelijkstrouw. Het bloed van vier van zijn minnaressen raakte vermengd met de familie Spencer.

Onder meer met dat van een minnares die Charles geschonken werd door zijn zus. Ze zei: “Je mag het mooiste juweel uitkiezen dat ik bij me heb,” en hij koos voor haar hofdame Louise. Deze mooie Française, La belle Louise, ontpopte zich overigens als een spionne van koning Lodewijk de Veertiende, en in zijn opdracht vergiftigde ze Charles II met chocoladecake.

Charles II was ervan overtuigd dat hij van Goddelijke afkomst was en deed er alles aan dit ook door het parlement erkend te krijgen.

Maar zijn goddelijke claim was minder absurd dan men op het eerste zicht zou denken.

Hij was in het bezit van een officieel opgestelde stamboom die “bewees” dat langs zijn moeders kant er een ononderbroken lijn liep naar… Jezus.

Volgens de Britse overlevering en overtuiging zou Maria Magdalena zich na Jezus dood gevestigd hebben in Marseille, met één van haar twee zonen.

De andere zoon zou met zijn oom Joseph van Arimathea naar Engeland getrokken zijn. Zijn achterkleinzoon huwde met de dochter van Koning Lucius, een voorvader van de Stuarts. 

Als het dus waar is dat Jezus kinderen had, en deze kinderen trouwden met de voorouders van de Stuarts, dan betekent het dat Lady Di goddelijk bloed in haar aderen had stromen. De zoon van Lady Di, prins William, de troonsopvolger in Engeland, wordt dan weer de eerste koning van Engeland sinds 1714 met Goddelijk bloed… en dus ook de kinderen die uit dit huwelijk voortkomen, zijn volgens deze stamboom… goddelijk…

De goddelijke en de wereldlijke macht worden in dit huwelijk dus opnieuw verenigd. En zo krijgt een sprookjeshuwelijk een veel belangrijkere impact dan men op het eerste gezicht geneigd zou zijn te denken.

Meer weten? Lees De Geheime Newton, van Geert Kimpen. www.geertkimpen.com

De geheime reden dat William Koning van Engeland moét worden...

28/04/2011
Lezingentournee van Het Mysterie van de Liefde

Vanaf 24 mei reis ik overal in het land rond met mijn nieuwe lezing "Het Mysterie van de liefde"... ook bij jou in de buurt... reserveer alvast je plaatsen! http://bit.ly/d0ND8o

Lezingentournee van Het Mysterie van de Liefde

27/04/2011
Win een reis naar Praag met de eerste druk van

Wil jij een reis naar Praag winnen? Reserveer dan nu "Rachel, of het mysterie van de liefde" bij je boekwinkel. Met de eerste druk van het boek kun je een reis voor 2 personen naar Praag winnen! http://bit.ly/e93N06 Je kan het boek ook bestellen via www.geertkimpen.com , en dan wordt het je meteen bij verschijnen toegestuurd!

Win een reis naar Praag met de eerste druk van

TOP

Delen: