Nieuwsberichten 2009

15/06/2009
Geert Kimpen deze week opnieuw te gast in De Nachtzoen.

Voor de tweede maal is Geert Kimpen te gast in het programma De Nachtzoen van Annemiek Schrijver. U kunt de uitzending de hele week bekijken op http://www.nachtzoen.tv/  U kunt ook een stem op hem uitbrengen op deze website.

Deze week vertelt Geert over het sjabbatsfeest en de vrouwelijke kant van God, de Shekina.

De vrijdagavond is de liefdesavond. Sabbath. Dan wordt de vrouwelijke kant van God welkom geheten. De kaarsen gaan aan. We ontvangen de Shekina, Gods vrouwelijke wederhelft in ons. De man bedrijft vol aandacht de liefde met zijn vrouw en prijst haar om wat hem aan haar opviel de afgelopen week. Deze nachtzoen krijgen we van schrijver Geert Kimpen.

Geert Kimpen deze week opnieuw te gast in De Nachtzoen.

11/06/2009
Stap voor Stap... nu reeds in herdruk!

Hoewel Stap voor Stap nog maar net 1 week in de Belgische en Nederlandse boekhandels verkrijgbaar is, werd vandaag reeds besloten door de uitgeverij tot een herdruk van het boek! In Stap voor Stap vindt u 10 heldere wetten terug waarmee u uw grootste dromen tot werkelijkheid kunt maken.

U kunt uw wens ook op deze website publiceren zodat mede-lezers u kunnen helpen, coachen, tips geven en aanmoedigen. Binnenkort kunt u ook live chatten op deze website.

Stap voor Stap is te koop in alle boekhandels en via deze website. Zelfs gesigneerd als u wenst!

Stap voor Stap... nu reeds in herdruk!

09/06/2009
Maak je wens op deze website bekend aan de wereld!

Onze wens realiseren, begint met hem te formuleren. Met hem hardop uit te spreken en kenbaar te maken aan de mensen rondom ons heen, en daarna aan de wereld en de kosmos. Op deze website heb je deze gelegenheid.

De rubriek "Wensenboek" is speciaal opgebouwd rondom de boeken "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid" en "Hoe maak ik goud van mijn leven".

In het Wensenboek kan je eenvoudig een paspoortje maken waarin je laat zien wie je bent en wat je wens is. Je zult er allerlei mensen ontmoeten die ook bezig zijn om hun wens te realiseren. Je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen. Je kunt je ervaringen delen. Je kunt hulp vragen en hulp bieden. Binnenkort kan je ook met elkaar chatten. Je kunt vrienden en reisgenoten vinden.

Je kunt elkaars coach worden of maatje. Misschien ontmoet je wel je zielsverwant! Of je kunt een groepje oprichten dat elkaar om de zoveel tijd "in het echt" ontmoet.

Regelmatig zal ook Geert Kimpen op de chat te vinden zijn en kun je hem rechtstreeks vragen stellen.

Publiceer nu je wens in het Wensenboek, en verwacht wonderen! Ga naar het wensenboek

Maak je wens op deze website bekend aan de wereld!

09/06/2009
Win vrijkaarten voor exclusieve lezing van Geert Kimpen

Exclusieve lezing Geert Kimpen.

Wil je Geert Kimpen horen vertellen hoe je goud van je leven kunt maken. Wanneer je het boek Stap voor Stap via deze website bestelt, en je laat in het veld "Verzoek" weten dat je de lezing wilt bijwonen, maak je kans op vrijkaarten!

De exclusieve lezing zal plaatsvinden op zondag 28 juni om 14 uur ten huize van uitgeverij De Arbeiderspers in Amsterdam.

Win vrijkaarten voor exclusieve lezing van Geert Kimpen

31/05/2009
De Geheime Newton... nu ook als Ebook.

Vanaf vandaag is De Geheime Newton, niet alleen als "papieren boek" verkrijgbaar, maar ook als Ebook. Een Ebook is een boek in digitale vorm dat u kunt lezen op uw computer, of op een zogenaamde EReader (een scherm in boekformaat, dat u bv. ook op het strand kunt meenemen). Ebooks zijn ook te lezen op uw PDA, telefoon (Blackberry, Palm Handheld, Symbian Smartphone, Windows Mobile Pocket PC of Smartphone).

De Geheime Newton wordt digitaal uitgegeven in Mobipocket-formaat. Later zal het boek ook in ePub formaat te downloaden zijn.

U kunt het digitale boek aanschaffen bij:  webshopboekhandel.nl

De prijs van dit digitale boek is slechts € 13,50 (in plaats van € 18,95 voor de papieren versie).

 

De Geheime Newton... nu ook als Ebook.

31/05/2009
Geert Kimpen in Spijkers met Koppen

Op zaterdag 30 mei was Geert Kimpen te gast in het radio 2 programma Spijkers met Koppen. Hij werd door Dolf Jansen geïnterviewd over de heruitgave van zijn boek "Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid."

U kunt het programma herbeluisteren op : player.omroep.nl

Geert Kimpen komt in het begin van het tweede uur van de uitzending aan het woord.

Geert Kimpen in Spijkers met Koppen

28/05/2009
Interview met Geert Kimpen in Libelle Balance

Onder de kop "Een goede leraar schopt de fundamenten onder je vandaan" staat in het zonet verschenen nieuwe nummer van Libelle Balance een uitgebreid interview met Geert Kimpen over zijn leven, werk en gedachtengoed. Bij het artikel staat een kortingsbon van € 2,50,- voor zijn nieuwe boek "Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid".

Libelle Balance is te koop bij alle tijdschriftenverkopers in Nederland.

Interview met Geert Kimpen in Libelle Balance

28/05/2009
Herziene uitgave van Stap voor Stap is verschenen!

Geert Kimpen vertelt in Stap voor Stap hoe hij via de kabbala de "tien wetten van creatie" ontdekte waarmee wensen in tien stappen kunnen worden omgezet in werkelijkheid. Aan de hand van zijn eigen levensverhaal laat hij zien hoe dat werkt. Zijn langgekoesterde wens - schrijver worden - is langs deze weg uitgekomen. Via dit plan kunnen ook uw dromen gerealiseerd worden.

De stappen die Geert formuleert, zijn gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de kabbala, helder en eenvoudig uitgelegd. Op een praktische manier, met duidelijke opdrachten, zodat u direct aan de slag kan. U heeft geen enkel excuus meer om uw droom niet te verwezenlijken!

Stap voor Stap is ontstaan uit de lezingen die Geert Kimpen gaf over zijn roman De Kabbalist. Het magazine Happinez was hier zo enthousiast over dat de redactie hem vroeg om van zijn 10 stappenplan een boek te maken. Dit boek werd geseald bij het zomernummer van 2007 in een verkochte oplage van 35.000. Deze herziene uitgave is een uitgebreide versie.

Lees hier meer over het boek.

Als u reacties van lezers wilt lezen, klik hier.

Herziene uitgave van Stap voor Stap is verschenen!

15/05/2009
Litanie van de 72 namen in premiere.

Op zondag 10 mei was in Soest de premiere van de muziekcompositie "Litanie van de 72 namen". Componist Jacques van de Griendt componeerde een mystiek muziekstuk waarvoor hij zich liet inspireren door de 72 godsnamen, die Geert Kimpen als hoofdstuktitels gebruikte in De Kabbalist. Het concert werd visueel begeleid door 7 indringende schilderijen van de kabbalistische kunstenaar Ruud Bartlema, die ook een inspirerende inleiding gaf. Muziek en beeld werden zo een prachtig geheel dat het publiek diep raakte.

Deze muziek- en beeldvoorstelling kan ook op andere plaatsen georganiseerd worden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Ruud Bartlema, r.bartlema@castel.nl 

Litanie van de 72 namen in premiere.

15/05/2009
Wisdom 9-9-9, een spirituele reis... wat is uw vraag?

Op 9 september 2009 beginnen 9 wijzen, waaronder Geert Kimpen, samen met 9 getuigen aan een unieke, spirituele 9-daagse reis. Zij vliegen van de lage landen naar een mooie en inspirerende plek ergens in de hoge bergen van het Spaanse Andalucia. Hun doel is om antwoorden en nieuwe inzichten te verkrijgen op 9 belangrijke Levensvragen. Neem deel aan wisdom 9-9-9 door ons je levensvraag te sturen. De vragen die we hebben verzameld, zullen worden beantwoord door de wijzen. Surf naar www.dream2.be en navigeer naar het onderdeel 'ask the wise' en mail ons de vragen die je 's nachts wakker houden, de vragen over leven en/of dood die jij heel graag beantwoord wil zien in dit leven.
 
Dit project, bedacht in landen als Belgie en Nederland door een groep creatieve en bewuste mensen die meer willen weten en leergierig zijn, is een poging en experiment om naar wereldwijde fenomenen als 'The Secret' te kijken met een andere, meer Europese bril op. Wat zullen de antwoorden zijn van de 9 wijzen die allen afkomstig zijn van het oude continent ? Is er zoiets als een Europese kijk op levenszaken ? Bestaat er echt een cultureel en regionaal verschil op het vlak van spiritualiteit ? Is de ultieme boodschap aan de mensheid universeel ?  Is 9-9-9 gelijk aan 1 ?  
 
Wisdom 9-9-9 wordt gefilm en vastgelegd in de vorm van een documentaire voor TV en dvd en een boek. Release is gepland in de lente van 2010. Productie is in handen van het Belgische productiehuis Dream2 (www.dream2.be). Voor vragen mail Len Doens (len@wisdom999.com).

Wisdom 9-9-9, een spirituele reis... wat is uw vraag?

TOP

Delen: