Nieuwsberichten 2009

14/08/2009
Stel live uw vragen aan Geert op de radio...

Zondagavond 16 augustus om 20.30 uur   wordt Geert Kimpen live geinterviewd op Radio www.hatsjepsoet.nl
in "Sander's boek van de Week" dat gewijd is aan Geert's boek "Stap voor stap, van wens naar werkelijkheid"
In dit boek vertelt Geert Kimpen hoe hij via de kabbala de tien wetten van de creatie ontdekte. Wetten waarmee niet alleen het Universum tot stand kwam, maar die ook gelden voor alles wat in het leven tot bloei komt. Met veel humor laat Geert aan de hand van zijn eigen levensverhaal zien hoe deze levensprincipes werken. Door deze wetten toe te passen kwamen zijn lang gekoesterde wens uit. Geert is er van overtuigd dat ook jij alle mogelijkheden hebt om je droom te realiseren.
Stel je vragen aan Geert Kimpen, hij zal ze graag beantwoorden. Geert Kimpen live! Heb je vragen of wil je wat vertellen? Doe het via de chat of bel: 0575-502264
Het programma is op internet te beluisteren via: www.hatsjepsoet.nl

Stel live uw vragen aan Geert op de radio...

07/08/2009
TV reportage over de Kabbala Liefdesavond van Geert Kimpen & Christine Pannebakker

Op zaterdag 8 augustus (om 18u op Nederland 2 bij de NCRV) wordt een reportage uitgezonden over de Liefdeskabbala-avond die Geert en zijn vrouw Christine onlangs gaven in het spiritueel café van Heerlen.

Meer informatie op: http://www.derdetestament.nl/?zone=gemist&uitz=378

Wilt u zelf ook zo'n avond meemaken? Dat kan! Op vrijdagavond 13 november om 19 u wordt er weer zo'n avond georganiseerd, ditmaal in Bodegraven (vlakbij Gouda).
Hieronder vindt u het programma en meer informatie:

Programma
19 uur: Beleef het Sabbatsritueel onder leiding van de auteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker.
20 uur: Rijkelijk joods buffet, verzorgd door Maida Roos Catering.
21.15 uur: Interview door tv-presentatrice Myrna Goossen met Geert Kimpen en Christine Pannebakker met gelegenheid tot vragen.
22.00 - 24.00 uur: Optreden Klezmer band. Met gelegenheid tot en het voeren van mooie gesprekken over het leven.

Locatie: Bodegraven nabij uitvalswegen en station.
Dresscode: Mannen in het wit, vrouwen in hun feestelijkste kleding.
Meer info: www.geertkimpen.com of www.dewitteroos.info.
Inschrijven bij: De Witte Roos, Boesemsingel 21, 2411 KS  Bodegraven,  info@dewitteroos.info

Wat is het?

Beleef de sabbatviering!

Joodse mystici, ook wel kabbalisten genoemd, vinden liefde de belangrijkste kracht in een mensenleven. Daarom vieren ze iedere vrijdagavond opnieuw de liefde tijdens het sabbatsfeest. U kunt op 13 november te gast zijn op een joods sabbatsritueel in kabbalatraditie geleid door bestsellerauteur Geert Kimpen.

Geert Kimpen, auteur van De Kabbalist, verdiepte zich in de kabbala en integreerde met zijn gezin het sabbatsfeest in hun leven. Dat feest deelt hij op vrijdag 13 november met iedereen die het wil. Samen met stichting De Witte Roos, centrum voor spirituele ontwikkeling en boekhandel Karssen is een avond samengesteld, waarop zowel liefdeskoppels als singles de liefde zullen vieren.
Geert: “De kracht van een ritueel is de herhaling. Door iedere week opnieuw dit ritueel bij ons thuis te voltrekken, ontdekten we nieuwe en diepere betekenissen in de rituelen. Het is een feest waarbij je wekelijks je dankbaarheid viert voor de overvloed van het leven, stilstaat bij alle zegeningen in het bestaan. En het is een feest van de liefde, van het mannelijke en het vrouwelijke, van het volmaakte geschenk dat liefde is. Het ritueel heeft een heel rijke symboliek waarbij het verrassend is om een aantal onderdelen te herkennen vanuit het christelijke. Iedereen die dit ritueel meemaakt, wordt getroffen door de eenvoud en schoonheid ervan. Daarom willen mijn vrouw Christine Pannebakker en ik het graag delen zodat anderen het ook leren kennen en kunnen meebeleven.”

De inhoud

Wanneer de zon op vrijdagavond ondergaat worden twee kaarsen aangestoken om de Shekina, de vrouwelijke kant van God, welkom te heten en ons te laten inspireren. Onder het gastheerschap van Geert Kimpen word je ingewijd in de traditie zoals die sinds de tijd van Mozes elke vrijdagavond wordt gevierd. In het schemer van het kaarslicht beleef je eenvoudige maar intense rituelen en krijg je de rijke symboliek onthult waarmee je opnieuw verliefd zult worden op elkaar, op je medemensen en op het leven. Eenvoudige liefdesgebruiken gedrenkt in eeuwenoude kennis uit de Thora, worden je onthuld. Onder het warme licht van de Shekina ontdek je de kracht van liefde, wijsheid en inspiratie.
De avond is gevuld met mystiek, verwondering en inspiratie. Het is een romantische avond waarin de godin in elke vrouw en de god in elke man gevierd worden. Een avond waarop je elkaar zegent en dankbaar de verschillen viert tussen mannen en vrouwen. Een avond vol ontmoeting, samenzijn en liefde, heel veel liefde.
Na deze avond heb je geen enkel excuus meer om niet te stralen van liefde…


Meer informatie: www.dewitteroos.info
Reserveren: 
info@dewitteroos.info

TV reportage over de Kabbala Liefdesavond van Geert Kimpen & Christine Pannebakker

04/08/2009
Dagelijks liefdesfeuilleton van Geert Kimpen & Christine Pannebakker

In 2000 verscheen het Liefdesdagboek. Het was het openhartige relaas in dagboekvorm van auteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker over hoe zij elkaar leerden kennen en verliefd werden. 

Vanaf 1 augustus is dit Liefdesdagboek in dagelijkse feuilletons gratis te lezen op de spirituele datingsite www.netsamen.nl

Lees het liefdesdagboek van twee singles die onverwacht samenkomen in één liefde. Christine (Het mamamasterplan) en Geert (De Kabbalist, De Geheime Newton) begonnen vanaf het moment dat ze elkaar tegenkwamen ieder voor zich aan een liefdesdagboek.
Dat resulteerde in dit eerlijke, persoonlijke, herkenbare, grappige, hartstochtelijke en soms treurige relaas van een liefde in al zijn facetten. Dezelfde situaties beschreven door twee verliefde, maar heel verschillende mensen. Met hoogtepunten en valkuilen, met vergissingen en verzoeningen. Een liefde die naast een lichamelijke, ook een sterke spirituele kant heeft. Wie ben ik - in de liefde houdt de belofte in dat iedereen die durft te dromen, zijn eigen sprookje kan leven. Dat iedereen die spiritualiteit in het dagelijks leven leert zien, zichzelf, de liefde en het leven waarmaakt. Wie ben jij? Ontdek het!

Kijk op www.netsamen.nl

Dagelijks liefdesfeuilleton van Geert Kimpen & Christine Pannebakker

30/07/2009
Turkse versie van De Kabbalist!

Zonet is bekend geworden dat De Kabbalist ook in Turkije zal verschijnen, bij uitgeverij Nedenkitap. Deze uitgave zal zeer binnenkort op de markt verschijnen, waarschijnlijk al in augustus. In oktober zal Geert Kimpen een literair festival in Turkije bezoeken om over De Kabbalist te spreken.

Meer informatie: http://www.nedenkitap.com

Turkse versie van De Kabbalist!

29/07/2009
Geert Kimpen over Dan Brown

In september verschijnt het langverwachte nieuwe boek van Dan Brown, The Lost Symbol. Schrijverswebsite Ezzulia vroeg 15 auteurs, waaronder Geert Kimpen, wat ze vinden van Dan Brown, en verwachten van zijn nieuwe boek.

Kijk op: http://www.ezzulia.nl/uitgelicht/schrijverspanel002.html 

 

Geert Kimpen over Dan Brown

16/07/2009
Het laatste boek van Simon Vinkenoog...

Afgelopen weekend stierf de bekende Nederlandse dichter Simon Vinkenoog. Tot enkele dagen voor zijn dood hield hij een weblog bij waarop hij levendig verslag deed van zijn leven en de dingen die hem bezighielden, zoals de boeken die hij las.

Op zijn allerlaatste weblogbijdrage die hij schreef, doet hij verslag van De Kabbalist. Het laatste door hem gelezen boek. Simon Vinkenoog schrijft:

"De van Fleur gekregen roman van Geert Kimpen De Kaballist (Arbeiderspers, 17e druk, maart 2009) doet mij denken aan de Chassidische Vertellingen van Martin Buber en aan De Zohar. Kaballistische fragmenten van Gershon Scholem. Ik heb de eerste negen hoofdstukken van deel I met interesse gelezen; er zijn in totaal tweeënzeventig hoofdstukken. In de bibliografie zelfs drie titels van Madonna, deze eeuw uitgegeven door Vassallucci: De appels van meneer Peabody, De Engelse rozen en Jacob en de zeven dieven. Ik weet niets van de auteur, die volgens de uitgever ook De geheime Newton schreef. Reden te meer om dit onderhoudende boek verder te lezen. www.geertkimpen.com.

Gegroet, zonnebroeders en zonnezusters. Simon Vinkenoog, Welgemoed."

zie ook www.simonvinkenoog.nl

Het laatste boek van Simon Vinkenoog...

06/07/2009
Publiceer je wens... en laat je door anderen helpen!

Ter gelegenheid van het verschijnen van Geert Kimpen's nieuwe boek "Stap voor Stap" werd de nieuwe website www.wensenboek.com (ook: www.wishingbook.net ) gelanceerd. Deze website kan een krachtig hulpmiddel zijn om jouw grote wens te realiseren.

In Het Wensenboek kan je namelijk jouw wens publiceren.
Je wens kenbaar maken aan de wereld, is een eerste belangrijke stap om hem tot verwezenlijking te brengen.

Zodra je je wens geplaatst hebt, kunnen alle andere deelnemers en bezoekers van het Wensenboek op jouw wens reageren; ze kunnen je tips geven, advies, in contact brengen met mensen die je kunnen helpen, motiveren enzovoort.

Je kunt ook live chatten met de andere deelnemers waarin je of in groep, of 1 op 1, ervaringen kunt uitwisselen, grote momenten kunt vieren, of uit kunt huilen wanneer het even tegen zit.

De kracht van Het Wensenboek is dat je samen zoveel meer weet dan alleen. Door deze kennis, kracht en je netwerk te bundelen... kun je samen wonderen tot stand brengen!

Die ene tip, of dat ene contact dat jij nodig hebt om je wens in de wereld neer te zetten, kan je hier vinden.

Reeds honderden mensen hebben hun wens gepubliceerd in Het Wensenboek. Hoe meer deelnemers, hoe meer verzamelde kennis en wijsheid.

Samen kom je zoveel verder dan alleen.

Dus... of je wens nu is om een boek te schrijven, een praktijk op te richten of bloeiend te krijgen, je zielsverwant te vinden, meer zelfvertrouwen of succes te krijgen of wat dan ook... in het Wensenboek vind je mensen die dezelfde wens hebben, die je kunnen helpen, en je kunnen motiveren om jouw grote wens nu eindelijk te realiseren!

Grijp deze kans! Het is gratis! Er is geen enkele verplichting!Het bezorgt je veel plezier! Je leert er mensen kennen met wie je anders niet in aanraking kwam. Het is het krachtigste hulpmiddel tegen alle sombere berichten. Een plek van hoop in plaats van wanhoop! En... je hebt niets te verliezen, alleen te winnen!

Tot in Het Wensenboek.
WWW.WENSENBOEK.COM

Publiceer je wens... en laat je door anderen helpen!

29/06/2009
Geert Kimpen op Vrouw.nl

Op de website Vrouw.nl vertelt Geert hoe iedereen zijn dromen kan verwezenlijken, en laat dat zien aan de hand van een voorbeeld uit zijn eigen leven. Klik hier

Geert Kimpen op Vrouw.nl

23/06/2009
En de winnaars zijn...

Wie de afgelopen weken Geert's nieuwe boek bestelde "Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid" maakte kans op 2 vrijkaarten voor de exclusieve lezing die Geert aanstaande zondag in Amsterdam zal geven van Hoe maak ik goud van mijn leven.

De onschuldige kinderhand van zijn dochter Zonneke heeft inmiddels de winnaars getrokken. Volgende mensen hebben vrijkaarten gewonnen: Tineke van der Haar, mevrouw Harpenau, Beatrix Boogaard, Frankenhuis, P.C. Mors, M.C. Lups, Anouk Wijnbergen, MM van Roos, Nellie Ras, Willy Zwaard, Gijsberts, Anna Fernhout, Marcella van Werven, Floriske Gerritsma, Sabine de Bruyn, Caro van Eck, Berndsen, Paul Dierick, Marjolein Rijnders en Coline Flentrop.

Van harte gefeliciteerd allemaal! Aan alle deelnemers hartelijk dank voor het meedoen, en heel veel leesplezier gewenst!

En de winnaars zijn...

17/06/2009
Win een boek van Geert Kimpen op de Rishis Full Moon Party!

RISHIS FULL MOON PARTY

'MANIFEST YOUR DREAM' IN WESTERUNIE AMSTERDAM 19 JUNI


"Music comes through us, not from us, for us to share the gifts of the spirit"

Kenneth Little Hawk

De Westerunie staat op 19 juni geheel in het teken van het inspireren en verwezenlijken van dromen. Rishis organiseert op 19 juni ‘Manifest Your Dream’ met Storyteller Kenneth Little Hawk Het is nú tijd voor verandering en voor het verwezenlijken van je dromen en we willen je graag inspireren op deze dag! Het evenement is een co creatie met Purity Events en Vital Interest.

Tuffie Vos en Ingrid Groenen van School of Life (beiden opgeleid bij Barbara Brennan Healing School USA) spreken over hoe JIJ je dromen kan leven en zullen een initatie doen. Tuffie en Ingrid laten zien hoe het werkt met de trilling en realisatie van wensen aan de hand van de Quantum Fysica. Vervolgens doen we een meditatie en je formuleert je wens in een positieve affirmatie vorm. Tuffie zal daarna een zogenaamde toning doen vanuit het 'Christus bewustzijn' om je wens 'in tune' met het universum neer te zetten.

Hierna zal Fred van Beek enkele relax oefeningen doen en Anicha een workshop Belly Dance. Na het buffet zal Keynote speaker en storyteller Kenneth Little Hawk, Indiaanse Storyteller uit Colorado verhalen vertellen en de fluit spelen. Kenneth reisde twintig jaar door de USA en de wereld, bereikte miljoenen mensen op verschillende locaties en is twee keer genomineerd voor beste storyteller van het jaar door de Native American Music Awards.

Vanaf 22.00 is er Party in de Westerunie met DJ Kareem Raihani, VJ Rakesh, Mc Lazy en zangeres La Cle de Soul met diverse workshops, standjes (Yogisha yogashop, Droomchocola Laura, ‘Acquarius Wholism’-sieraden en gesigneerde boeken van Geert Kimpen Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid), Consults, Healings & Massages (Reiki, Quantum Touch, Shamanic healing, Henna, Deeksha, Rebalancing massage, Astro-consult). Full Program start om 17.30 (55 €), Storytelling om 20.45 (30 €), Party om 22.00 (15 €)

Voor meer informatie en boeken http://www.rishis.nl

Er is een stand aanwezig waar je gesigneerde boeken van Geert Kimpen kunt kopen. Bij deze stand kan je ook inschrijven voor de dag "Alchemie van de Schoonheid", bij inschrijving krijg je het boek Stap voor Stap cadeau!

Win een boek van Geert Kimpen op de Rishis Full Moon Party!

TOP

Delen: