Nieuwsberichten 2010

23/12/2010
Gratis Zohar te verkrijgen!

GRATIS kerstcadeau... De ZOHAR is het basiswerk van de kabbala dat volgens de legende in de 2de eeuw na Christus geschreven werd door Sjimon bar Jochai. Rika van Rompaey geeft 70 Zohars gratis weg... bij voorkeur in België. Let wel... het zijn 23 delen, in het Aramees/Engels. Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met: rikavanrompaey@yahoo.com Uit het voorwoord; "The Zohar is an instrument for refining the individual soul, for removing darkness from the earth, and for bringing well being and blessing to our fellow man...!" Meer info over de Zohar, bij de letter Z op ; http://www.geertkimpen.com/kabbalist-az.html

Gratis Zohar te verkrijgen!

15/12/2010
Schatkistje in Happinez

 Voor het decembernummer van Happinez verzamelden Christine (Pannebakker) en ik zeven inzichten uit zeven wijsheidstradities. Je vindt ze tesamen met een schatkistje, dat je zelf kunt vouwen, in dit nieuwe nummer. Met die 7 inzichten kun je in 2011 aan de slag om wijsheid in de praktijk te brengen. Want wijsheid is pas wijsheid als ze doorleefd is. Nu verkrijgbaar in alle winkels. http://www.happinez.nl/magazine/

Schatkistje in Happinez

05/12/2010
Nieuw! Nu ook workshops Maak goud van je leven

Na het boek en de lezingen van "Maak goud van je leven", zijn er vanaf nu ook workshops en trainingen om nog intenser, geïnspireerd door mede-deelnemers, jouw talenten tot goud om te smeden.

Gebaseerd op de boeken van Geert Kimpen – "Maak goud van je leven" en "De Geheime Newton" - hebben de coaches José Ruijtenberg en Yvette Visser een workshop en training ontwikkeld welke jou in 7 stappen brengt naar het scheppen van goud in jouw leven en werkelijkheid.

Lood

José en Yvette zijn beiden geïnspireerd door de 7 alchemistische processen die Isaac Newton doorloopt in dit boek. Onafhankelijk van elkaar hebben zij contact gehad met Geert en deelden hun enthousiasme over het boek en de wens daar een training voor te ontwikkelen. Geert was geflatteerd en deelde hun enthousiasme. Hij gaf José het emailadres van Yvette en zie…een wens is werkelijkheid geworden.

Goud

Wij zijn er dan ook trots op, dat wij in samenwerking met Geert deze unieke workshop en training aan kunnen bieden, waarmee jij het goud in je eigen leven kunt vinden. Jouw pad, jouw unieke missie. Hiervoor onderga je zeven ingrijpende processen die je leven veranderen. Zo gaan we o.a. op zoek naar jouw dromen, passie, kindertijd, onzekerheden, belangrijke gebeurtenissen, beperkende overtuigingen, gedragspatronen, vaardigheden en kun je vragen verwachten als: wat drijft jou, wat is jouw doel/levensmissie?

Ben jij ook geïnspireerd en toe aan je droom te leven, om de beste vorm van jezelf te worden, om jezelf tot maximale ontplooiing te brengen....doe dan mee en maak GOUD van jouw leven!

Eéndaagse workshop "Maak goud van je leven" op 15/1 in Harderwijk, door coaches José Ruijtenberg en Yvette Visser; http://bit.ly/icsQFz

Een dag lang aan de slag om je dromen tot werkelijkheid te maken.

Meer info en inschrijven: http://www.geertkimpen.com/goud-workshop.html

Nieuw! Nu ook workshops Maak goud van je leven

29/10/2010
Zelf thuis de sabbat vieren?

Zelf thuis de sabbat vieren?
Op de website Zelfzijn laten Geert en Christine alle rituelen zien van dit feest om het leven, de liefde en de overvloed te vieren. Met uitleg over alle achtergronden en betekenissen.
http://www.zelfzijn.nl/cursus/video.php?video_id=168

Ook in het EKR Magazine hebben Geert en Christine een volledige "Handleiding Sabbat Vieren" geschreven. Dit blad (nummer 4, jaargang 29) is na te bestellen bij Stichting Eisabeth Kübler Ross, info@kubler-ross.nl

Of wil je in het gezelschap van Geert en Christine de sabbat vieren? Dat kan ook!
Vrijdag 17 december 2010 om 19u00
Sabbatavond met Geert Kimpen & Christine Pannebakker
Adres: De Kamers in Amersfoort
Reserveren: http://www.dekamers.nl of jjvanoord@dekamers.nl
Entree: 49,50,- inclusief buffet

Zelf thuis de sabbat vieren?

20/10/2010
Zowel De Kabbalist als De Geheime Newton in Top 10

De best verkochte Vlaamse boeken in Nederland (2009)
1. Godenslaap - Erwin Mortier
2. Godverdomse dagen op een godverdomse bol - Dimitri Verhulst
3. De helaasheid der dingen - Dimitri Verhulst
4. De kabbalist - Geert Kimpen
5. De geheime Newton - Geert Kimpen
6. Mijn haar is lang - Herman Brusselmans
7. Sprakeloos - Tom Lanoye
8. Kaloemmerkes in de zep - Herman Brusselmans
9. De engelenmaker - Stefan Brijs
10. Marcel - Erwin Mortier
(bron: GfK Retail & Technology Benelux)

Zowel De Kabbalist als De Geheime Newton in Top 10

01/10/2010
Eerste Interspiritueel Seminarie in Nederland

In januari 2011 opent het eerste Interspiritueel Seminarie in Nederland haar deuren. De studenten bestuderen alle wijsheidstradities en wereldreligies. Zij worden opgeleid tot ‘voorloper’. Mensen die vanuit wijsheid willen leren leven en het pad van vrede en éénheid willen bewandelen.

Ken jij in je leven ook dilemma’s waarbij de vraag opkomt hoe vanuit Wijsheid te kunnen reageren? En wil je daarop antwoorden vinden? Worstel jij met vraagstukken over zingeving? Of wil jij meer weten over de verschillende wijsheidstradities en religies? Misschien zelfs de functie van Interspiritueel Voorganger gaan bekleden? En wil je graag les krijgen van gerenommeerde docenten als Rabbijn Awraham Soetendorp, Annemiek Schrijver, Dr.  Manuela Kalsky, Prof. Dr. Winand Callewaert, Els Janssens, Geert Kimpen, Christine Pannebakker en Leyla Çakir? Kijk dan op www.InterspiritueelSeminarie.nl en meld je aan!

Wil je eerst geheel vrijblijvend kennis met ons maken? Je bent van harte welkom tijdens één van onze gratis kennismakingsbijeenkomsten in Sint-Oedenrode. Data zijn 26 oktober, 1, 3 en 7 november 2010. Kijk ook hiervoor op www.InterspiritueelSeminarie.nl om je aan te melden!

Eerste Interspiritueel Seminarie in Nederland

30/09/2010
De Geheime Newton naar Turkije.

Vorig jaar verscheen De Kabbalist in Turkije. Het boek werd daar zo enthousiast onthaald, dat de Turkse uitgever nu ook besloten heeft om De Geheime Newton in het Turks uit te geven. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een Turkse vertaling zodat het boek in 2011 in Turkije verkrijgbaar zal zijn.

De Geheime Newton naar Turkije.

24/09/2010
Lopers gezocht voor The Wheel of Energy

Op 10/10/2010 om 10u10 gaat The Wheel of Energy draaien op Schiphol. Een reusachtig wiel waar 24 uur per dag 3 mensen tegelijkertijd in kunnen lopen, om aandacht te vragen voor kanker en fondsen te werven.
Er worden nu lopers gezocht om het wiel uit te testen op 30 sept, 4 en 7 oktober tussen 10 en 16 uur.
Interesse? Wi...l jij dit prachtige en spectaculaire evenement steunen? Neem contact op met: http://www.wheelofenergy.org/ of via facebook

Lopers gezocht voor The Wheel of Energy

31/08/2010
Het Liefdesdagboek... is verkrijgbaar!

HET LIEFDESDAGBOEK

Het autobiografische, traumatische, hilarische en toch inspirerende liefdesverhaal van Geert Kimpen en Christine Pannebakker

De pers over Het Liefdesdagboek:
'Ik kon niet meer ophouden met lezen'- Dolf Jansen, Spijkers met Koppen
'Een spannend boek zonder einde'- de Telegraaf
'Een niets verhullend liefdesdagboek dat leest als een modern sprookje ' - Het belang van Limburg

Het liefdesdagboek is als speciale uitgave verschenen in de serie Schrijvers van Nu van ECI. Wij kunnen nu een zeer beperkte oplage exclusief aanbieden (voor slechts € 9,95,-) aan onze lezers . Te bestellen via de websites www.geertkimpen.com en www.vrouwenpower.eu 
Let wel… op is op…

Het Liefdesdagboek... is verkrijgbaar!

09/08/2010
Geert Kimpen te gast op chat van Zelfzijn

Woensdag 11 augustus gaan we na een korte stop weer van start met de chatsessies!

Tijd: 20.00 tot 21.30 uur!Waar: Mijn Zelfzijn chat! Gast: Geert Kimpen.

Deze avond gaan we chatten over "Hoe vind je je zielsverwant?" "Hoe houd je de liefde levendig in je relatie?"
Geert is auteur van spraakmakende boeken als " De kabbalist" en "De geheime newton". Samen met zijn zielsverwant Christine Pannebakker schreef hij " Het Liefdesdagboek, Wie ben ik in de liefde?"
Voor meer informatie over Geert kun je zijn cursus " Hoe maak je goud van je leven?" bekijken op http://www.zelfzijn.nl/cursus/video.php?video_id=222 of bekijk zijn cursus over het Sjabbat ritueel op http://www.zelfzijn.nl/cursus/video.php?video_id=168www.geertkimpen.com

Chatten? Hoe doe je dat?
Je logt in op Mijn zelfzijn en opent de chatbox door bovenin op het icoontje "chat" te klikken.
Als je in de main chatbox tekst typs wordt dit gezien door alle mensen die op dat moment online zijn.
Om prive met iemand te chatten klik je op die persoon zijn naam en kiest " private chat". Dan opent een andere windowtje waarin je met zijn 2en kunt chatten.

 

Ik hoop jullie allemaal te zien woensdag!

Warme groet,
Mimi Povee
Team Zelfzijn

Geert Kimpen te gast op chat van Zelfzijn

TOP

Delen: