Nieuwsberichten 2010

06/05/2010
Moederdagtip; exclusieve korting op VROUWENPOWER

Het inspirerende boek “Vrouwenpower”, dat leest als een roman, van mijn vrouw Christine Pannebakker, het boek dat vrouwen hun vrouwelijkheid terug geeft, is bijna toe aan een derde druk. Het is het ideale geschenk voor Moederdag, aanstaande zondag. Als u dit bericht uitprint, en meeneemt naar de boekhandel, of de actie-code overtikt op het bestelformulier op www.vrouwenpower.eu dan krijgt u een exclusieve korting van € 2,95, en betaal je slechts 15 euro in plaats van € 17,95.


Kortingsbon Vrouwenpower:
Actiecode: 901-74322
Prijs: € 17.95
Korting: € 2.95
Actieprijs: € 15.00

Periode: van 15-4-2010 tot 15-7-2010

Zie ook: www.vrouwenpower.eu

Moederdagtip; exclusieve korting op VROUWENPOWER

25/04/2010
Presentatie Superwise Me!

Vrijdagmiddag werd in Amsterdam het boek "Superwise Me" gepresenteerd van Len Branson. Een boek waarin Len verslag doet van zijn reis naar Spanje met 9 wijzen in zijn kielzog die 9 dagen lang samen filosofeerden en deelden over de grote levensvragen. Een ontzettend leuk en inspirerend boek! Mijn vrouw Christine Pannebakker en ik mochten het allereerste exemplaar van Superwise Me in ontvangst nemen; een grote eer! Op de foto (gemaakt door Petra van Vliet); Christine, Geert en Len Branson.
Superwise Me is te koop in iedere boekhandel!

Presentatie Superwise Me!

14/03/2010
De Poolse versie van De Kabbalist is verschenen!

De Poolse editie van De Kabbalist is verschenen!

Dit is de Poolse cover van De Kabbalist.

Order the book now: http://merlin.pl/Kabalista_Geert-Kimpen/browse/product/1,762408.html#fullinfo
Ik ben erg verheugd te kunnen melden dat op 8 maart De Kabbalist ook in Polen is verschenen. De Poolse uitgever is Cyklady Editions. De Kabbalist is inmiddels in het Deens, Sloveens, Portugees, Spaans, Turks, Ests, Duits en Hongaars verschenen. Binnenkort verschijnt ook een Finse en Roemeense versie.
Meer informatie over de Poolse versie:
http://www.cyklady.com.pl
De Poolse Kabalista is te bestellen via:
http://merlin.pl
De Poolse versie van De Kabbalist is verschenen!

07/03/2010
Boekenweek!

BOEKENWEEK!

 

Het is weer Boekenweek! Wie tussen 10 en 20 maart voor minimum 12 euro 50 een boek koopt in de boekhandel, krijgt er  “Duel”, de nieuwe roman van Joost Zwagerman, gratis bij. En laat 12 euro 50 nou net de prijs van zowel De Kabbalist, als De Geheime Newton zijn… een goede gelegenheid dus om de boeken in huis te halen; 2 voor de prijs van 1! En heerlijk genieten in de lentezon.

Boekenweek!

29/01/2010
VROUWENPOWER nu in de winkels!

De missink link tussen "Eten, bidden en beminnen" en "Bridget Jones"...

Het voordeel van met een schrijfster getrouwd te zijn, is natuurlijk -onder meer- dat je als eerste haar nieuwe boek kunt lezen! En toegegeven - ik ben natuurlijk niet de meest objectieve bron, maar niet alleen ik, alle eerste lezers, zoals journalisten, zijn razend enthousiast!

"Vrouwenpower" is een heel persoonlijk verslag van Christine's zoektocht naar de kracht van de vrouw en het vrouwelijke. Niet alleen in duizenden jaren oude culturen, waar de vrouwelijke waarden centraal stonden en de Godin in plaats van de God het rolmodel was, vond zij haar inspiratie, maar vooral in het alledaagse leven, waar hedendaagse vrouwen moeten balanceren tussen een baan, kinderen, een echtgenoot, een sociaal leven, en al die ballen in de lucht in moeten houden.

Het leuke van dit boek is dat Christine dit met zoveel humor en kwetsbaarheid durft te vertellen waardoor het niet alleen een ontzettend grappig en spannend boek is geworden, dat je in één zucht wilt uitlezen, maar ook erg ontroerend en bijzonder inspirerend, zeker niet alleen voor vrouwen trouwens!

Vrouwenpower is beslist geen feministisch boek, maar laat vrouwen wel weer herinneren aan hun unieke vrouwelijke eigenschappen die de wereld zoveel mooier maken. Of hoe lichtvoetigheid enorm diepzinnig kan zijn! Enfin, ik zou met mijn enthousiasme natuurlijk nog pagina's kunnen doorgaan, maar laat ik even Gwenn Kuyps aan het woord, hoofdredacteur van Luck Magazine (de Belgische Happinez) :

'Ik heb Vrouwenpower in een ruk uitgelezen. In alle eerlijkheid: dat is geen enkele schrijver ooit gelukt. Schitterend geschreven, zeer inspirerend, hilarisch, maar tegelijk very natural en heel herkenbaar.'

Wie veel meer wil weten; of meteen het boek wil bestellen; klik op www.vrouwenpower.eu  of wordt Hyvesvriend(in) http://christinepannebakker.hyves.nl/?ref=sr   of Facebookvriend(in) met Christine dan houdt ze je zeker zelf op de hoogte :
facebook: Christine Pannebakker
Een aanrader!
www.vrouwenpower.eu  

PS Ondertussen schrijf ik vlijtig verder aan mijn nieuwe roman die ergens in de zomer zal verschijnen. Benieuwd waar hij over gaat? In "Vrouwenpower" verklapt Christine niet alleen dat, maar geeft een onthullende blik in onze keuken, woon- en slaapkamer...
VROUWENPOWER nu in de winkels!

22/01/2010
Alles wat je al altijd aan Geert wilde vragen...

Op zondag 24 januari vanaf 20u30 ben ik live op de chat aanwezig van Het Wensenboek. Iedereen is uitgenodigd om vrolijk mee te chatten, en alle vragen worden beantwoord! Met name voor de mensen die hun droom aan het verwezenlijken zijn, al dan niet door middel van mijn boek Stap voor Stap van Wens naar Werkelijkheid, een ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, andere mensen te ontmoeten die ook druk bezig zijn met hun droom, en natuurlijk de mogelijkheid tips te vragen aan mij.
Ik lees je graag aanstaande zondagavond!
Kijk op: http://www.geertkimpen.com/chat.html

Alles wat je al altijd aan Geert wilde vragen...

22/01/2010
VROUWENPOWER is verschenen!

Vandaag is het eerste exemplaar van het boek VROUWENPOWER van mijn vrouw Christine Pannebakker van de persen gerold, en het staat te pronken in onze vensterbank!
Later hierover meer nieuws!
Wie alvast meer wil weten; word Hyves vriend met Christine: http://christinepannebakker.hyves.nl/?ref=sr of kijk op: www.vrouwenpower.eu
Een aanrader!
Alvast een recensie uit "de Belgische Happinez", Luck Magazine:
'Ik heb Vrouwenpower in een ruk uitgelezen. In alle eerlijkheid: dat is geen enkele schrijver ooit gelukt. Schitterend geschreven, zeer inspirerend, hilarisch, maar tegelijk very natural en heel herkenbaar.'
Gwen Kuyps, hoofdredacteur Luck Magazine, de Belgische Happinez

VROUWENPOWER is verschenen!

22/01/2010
Nieuwe filmpjes op You Tube Kanaal van Geert Kimpen.

Ik heb een eigen You Tube kanaal waarop je reportages en tv interviews met mij kunt zien. Sinds deze week staan daar enkele nieuwe filmpjes op, ondermeer mijn "Nachtzoen" aan Annemiek Schrijver, Susan Smit die De Geheime Newton besrpeekt in Goedemorgen Nederland, en een SBS reportage over Madonna en de Kabbala, waar ik aan meewerkte.
Het You Tube kanaal is op deze link te bezoeken:
http://www.youtube.com/user/GeertKimpen
Je kan je ook abonneren en dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe updates.
Veel plezier,
Geert Kimpen

Nieuwe filmpjes op You Tube Kanaal van Geert Kimpen.

TOP

Delen: